Turkcell ve YouTube arasında sürpriz bir iş birliği yaşandı. Anlaşma kapsamında Turkcell’liler YouTube Premium’u ücretsiz olarak kullanabilecek.

Turkcell ile YouTube arasında yapılan yeni anlaşma bugün olarak duyuruldu. Anlaşma kapsamında Turkcell’li olan kullanıcılar, şartlar dahilinde YouTube Premium’u ücretsiz olarak kullanabilecek. Turkcell’li olan müşterilerin ayrıcalıklar yaşaması adına anlaşmanın yapıldığını duyuran şirket, sınırlı süre de olsa ücretsiz YouTube kullanımının önünü açtı.

Turkcell dijital sigorta şirketi kuruyor

Turkcell ücretsiz YouTube Premium nasıl kullanılır?

Açıklamalara göre iş birliği tüm Turkcell abonelerini kapsıyor. 15 Ağustos tarihi itibariyle geçerli olan kampanya kapsamında Turkcell aboneleri 2 ay boyunca YouTube Premium hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Turkcell Platinum aboneleri için ise kullanım süresi 3 ay olarak belirlenmiş. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Platinum, GNÇ, Bizce, Paycell ve Turkcell uygulamalarından birisini kullanması ve uygulamadaki tekliften yararlanması yeterli olacak.

iOS için Paycell indir

Android için Paycell indir

Turkcell Segment Pazarlaması Direktörü Gökhan Aksu
Turkcell Segment Pazarlaması Direktörü Gökhan Aksu

Mevcut iş birliği ve yeniliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Turkcell Segment Pazarlaması Direktörü Gökhan Aksu, Turkcell ile kullanıcıların reklamsız bir deneyim yaşabileceğini, arka planda video oynatabileceğini ifade etti.  “Turkcell olarak müşteri içgörülerine hitap eden bu gibi çözümlerle yaptığımız iş birliklerinin müşterilerimizi çok mutlu edeceğini düşünüyoruz. Müşterilerimizin bu ayrıcalıktan yararlanması için Platinum, GNÇ, Bizce, Paycell ve Turkcell uygulamalarından kendilerine özel sunulan teklifleri takip etmeleri yeterli” diyerek konuya dair düşüncelerini dile getiren Aksu, tüm Turkcell abonelerini de tekliften yararlanmaya davet etti.

İş birliği ile ilgili YouTube cephesinden açıklama ise Bölge Müdürü Vincent de Lorca’dan geldi. “Türkiye gibi genç, dinamik ve bizim için çok büyük öneme sahip pazardaki faaliyetlerimizi sürdürürken, Turkcell gibi güçlü bir ortakla iş birliği yaparak sunduğumuz hizmeti geniş kitlelere ulaştırmak bizim için çok değerli” diyerek konuya dair düşüncelerini dile getiren Lorca,  Türkiye’deki kampanya ve avantajların süreceğini vurguladı.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir