Birçok şirket metaverse üzerinde hizmet sağlamak için çabalarını sürdürüyor. Turkcell, ilk Metaverse Store için de çalışmalara başladı.

Turkcell, telekomünikasyon hizmetlerinden e-ticaret pazarına kadar birçok farklı alanda dijital hizmetlere yaptığı yatırımlarla varlığını sürdürüyor. Bu kapsamda şu anda trend olan ve gelecekteki konumu çok tartışılan Metaverse evreninde yer almak isteyen Turkcell kolları sıvadı.

Dünyada bir ilk gerçekleşti! Metaverse’de gerçek ödeme yöntemleri ile ticaret yapıldı

Dünyanın ilk Turkcell mağazası Metaverse yakında açılıyor. Turkcell ekosistemindeki dijital hizmetleri deneyimleyebileceğiniz ve ürün satışı yapabileceğiniz Metaverse mağazasının sanal kimlikleri temsil eden avatarlar ile sanal açılışına katılmak mümkün.

Turkcell Metaverse’de mağaza açıyor

Kadri Özdal: Kaliteyi ve güveni Türk hücresinden sanal dünyaya taşıyoruz. Türkiye Hücresi Perakende Direktör Yardımcısı Qadri Özdal, tüm sektörlerde dijitalleşmenin kaçınılmaz olduğunu gösterdiğini söyledi ve şu açıklamayı yaptı;

Bu bağlamda yenilikçi bakış açımızla Metaverse’de de yer alacağız. Turkcell kalitesini ve güvenini sanal dünyaya da taşıyarak, burada müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

Turkcell, mağazanın yanı sıra Metaverse evreninde teknoloji zirveleri düzenlemeyi ve sanal etkinliklerde paydaşlarıyla buluşmayı hedefliyor. Ayrıca Turkcell’in İnsan Kaynakları bünyesinde iş ilanı, işe alım ve bilgilendirme süreçlerinin de bu ortamda uygulanması planlanmaktadır.

Bu konudaki diğer hazırlıklar, Turkcell; Metaverse ile ilgili gerekli altyapı ve prosedürel kilometre taşlarını tamamladıktan sonra müşterileri ve paydaşları ile sanal evrende buluşmayı hedeflemektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir