Türk Telekom tarifelerinde 1 Haziran’dan itibaren geçerli olmak üzere yeni bir fiyat artışı açıklandı. İşte zam oranları:

Türk Telekom uçtan uca güvenlik çözümlerini açıkladı

Önceki aylarda açıklanan internet fiyatlarındaki gözle görülür artışın 1 Haziran’da kısa bir süreliğine ertelenmesi kararı ile açıklandığı açıklandı. Bu beklenen bir durumdu ve 1 Haziran’da kullanıcılara yeni tarife artışları sunulmaya başlandı.

Mart ayında Bilgi Teknolojileri Ofisi’nin onay vermesi ve liman ve toptan hat kiralama ücretlerindeki artışın açıklanmasının ardından yapılan yorumlar üzerine 1 Haziran’da yürüme kararı alındı ​​ve Türk Telekom 1 Haziran’da yeni tarife zammı başlattı.

Türk Telekom, oranları doğrudan web sitesinde paylaşıyor ve artık mümkün olan en düşük 16 Mbps hız için 105 TL yerine 129 TL ücret alıyor. En yüksek paket olan 100 Mbps için 165 TL olan ücret 194 TL’ye yükseldi.

Mevcut bir Türk Telekom abonesiyseniz bu artışlar sizi etkilemeyecek ancak sözleşmeniz sona erdikten sonraki dönem için geçerli olan paket fiyatları bir sonraki bahsinizde hesabınızda görünmeye başlayacaktır. Tüm güncel paketleri ve fiyat artışlarını aşağıdaki listeden inceleyebilirsiniz.

iOS için Türk Telekom Online indir
Android için Türk Telekom Online indir

Türk Telekom’un zamlı internet fiyatlarının güncel listesi

Tarife HızıEski FiyatZamlı Fiyat
16 Mbps105₺129₺
24 Mbps119₺139₺
35 Mbps134₺154₺
50 Mbps149₺169₺
100 Mbps165₺194₺

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir