Turan, Türk Devletleri arasında tamamen dijital bir para transferi geçidi kurarak Türk soydaşlarının Türkiye içindeki finansal sorunlarına çözümler sunmayı hedefleyen bir finansal uygulamadır. Yakın zamanda 20 milyon TL’lik yeni bir yatırım turu gerçekleştiren uygulama, müşterilerine çipli fiziksel kartlar sunarak temassız ve güvenli alışveriş yapabilme imkanı sağlamıştı.

Turan’ın yeni ücretsiz aidatsız fiziksel kartları ile müşteriler, tüm ATM’lerden hızlı para yatırma, para çekme, temassız alışveriş yapabilme ve harcadıkça nakit iade kazanma fırsatı elde edebiliyor. Ayrıca, uygulama içerisinden herhangi bir kart ve kargo ücreti ödemeksizin saniyeler içerisinde kart siparişi oluşturarak 3 iş günü içerisinde kartlarına ulaşabiliyor.

Türk Devletleri İçin Yeni Finansal Teknoloji Uygulaması Turan, 20 Milyon TL Yatırım Aldı

Turan Ürün ve Pazarlama Direktörü Taner Oğuz, yeni fiziksel kartlar ile ilgili yaptığı açıklamada, Turan’ın Türk Devletleri arasında tamamen dijital bir para transferi geçidi kurmanın yanı sıra Türk soydaşlarının Türkiye içindeki finansal sorunlarına da çözümler sunmak için çalışmaya tüm gücümüzle devam ediyoruz dedi. Oğuz ayrıca, uygulama içerisinden ücretsiz kart siparişi verilebileceğini ve Turan müşterilerinin uygulama üzerinden 3 iş günü içerisinde kartlarına ulaşabileceklerini belirtti.

Sırada Gürcistan ve Özbekistan var

Turan uygulaması, daha önce Azerbaycan’a para transferi imkanı sunmaya başlamıştı. Uygulama önümüzdeki 90 gün içerisinde Gürcistan ve Özbekistan’a da %100 dijital para transferi özelliğini hizmete almayı planlamaktadır. Bu sayede, Türk Devletleri arasındaki para transferi işlemleri daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilecektir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir