TRT, bugüne kadar kaliteli yapımları ile dünyanın dört bir yanından izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başardı. TRT’nin içeriklerine yönelik uluslararası talebi karşılamak amacıyla kurduğu dijital platform “tabii”  tanıtıldı.TRT tabii nereden izlenir? TRT tabii üyelik ücretli mi olacak? TRT tabii’ye nasıl üye olunur?  

TRT, Netflix rakibi Uluslararası Dijital Platformu tabii’yi Tanıttı
TRT’den Netflix’e Rakip: tabii Tanıtıldı

TRT, uluslararası talebi karşılamak amacıyla kurduğu dijital platform tabii’yi tanıttı. TRT tabii bu yeni platform ile Türkiye’nin dijital yayıncılık sektöründeki bayrak taşıyıcısı olmaya hazırlanıyor. TRT tabii platformu ile, ailece izlenebilecek ve ortak değerlere seslenen, kültürel çeşitliliği kucaklayan, yüksek kalitede içerikler çeşitli dil seçenekleriyle dünyanın dört bir yanındaki izleyiciye sunulacak.

TRT, tabii ile Dijital Yayıncılık Sektörünün Bayrağını Taşıyacak

TRT, televizyon yayıncılığındaki 55 yıllık tecrübesi ile her daim yeniliklere imza atmayı başarmıştır. Türk dizi ve filmlerine yönelik küresel çaptaki ilgiyi ve talebi karşılamak üzere kurulan, uzun zamandır beklenen uluslararası dijital platform tabii tanıtıldı. tabii, İlk etapta 15.000 saati aşan içerikle yola koyulacak. Bu içerikler arasında farklı türlerdeki orijinal dizileriyle ön plana çıkacak. Ayrıca tabii’nin geniş arşivinde çok sevilen TRT yapımları da yer alacak.

TRT yapımları, 150’den fazla diziyle Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya, Afrika ve Amerika’da 800 milyonun üzerindeki izleyiciye keyifli dakikalar sunuyor 46 ülkede geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak büyük bir başarıya imza atan TRT yapımları sayesinde  tabii, yeni bir oyun kurucu olacak. tabii, 2023 itibariyle dizi ihracatında önemli hedefleri olan Türkiye’nin dijital yayıncılık sektöründeki bayrak taşıyıcısı olmaya hazırlanıyor.

TRT, Netflix rakibi Uluslararası Dijital Platformu tabii’yi Tanıttı
TRT’den Netflix’e Rakip: tabii Tanıtıldı

TRT tabii’de Yayınlananlar Bizim Hikayelerimiz Olacak

tabii, içinde yaşadığımız hayatın çeşitliliğini yansıtan, farklı coğrafyaların kültürlerini, mirasını, değerlerini keşfeden hikâye anlatıcılığı ile uluslararası dijital yayıncılık pazarında farkını ortaya koyacak.Bu başarıdan ilhamla yola çıkan tabii, aile dostu ve yüksek kaliteli yapımlarını küresel izleyicisi ile buluşturacak Platform ilk etapta 30 orijinal diziye ev sahipliği yapacak.

tabii’de hoşgörü ve barışın temsili Mevlana’nın hayatının anlatıldığı Mevlana Celaleddin-i Rumi, Türk Hava Kuvvetleri ve savaş pilotlarının aksiyon dolu hikâyelerini paylaşan Hür, yepyeni maceralarıyla, TRT’nin sevilen içeriği Tozkoparan, yüksek mizah dozu ve eğlenceli oyuncu kadrosuyla Organizasyon Bizim İşimiz, psikolojik gerilim türünde ünlü isimleri buluşturan Son Gün ve süper kahraman evreninin ilk projesi Altay gibi dijital platforma özel hazırlanmış diziler yer alacak.

TRT, Netflix rakibi Uluslararası Dijital Platformu tabii’yi Tanıttı
TRT’den Netflix’e Rakip: tabii Tanıtıldı

TRT bugüne kadar küresel izleyiciye sunulan ve dünya çapında geniş kitlelerce beğenilen hikâyelerimizin  üzerine tabii’yi inşaa edecek.Ayrıca tabii farklı kültürlerin ortak değer ve çeşitliliğine hitap edecek ve ailece izlenebilecek zengin içerikleriyle benzersiz bir yayın deneyimi sunacak. Buna ek olarak sevilen ve artık klasik haline gelen Türk yapımlarının yanı sıra birbirinden özel orijinal içeriklere de ev sahipliği yapacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “TRT’den Netflix’e Rakip: tabii Tanıtıldı”

  • Aykut
    8 Mayıs 2023 at 19:05

    Cok iyii