Gelişen teknoloji ile beraber e-ticaret sektörünün de her zamankinden önemli hale geldiği fark edildi. Ülkemizde e-ticaret sektörünün önemli isimlerinden biri olan Trednyol, online market alışverişi işine adım atıyor. Tüm dünya ile beraber ülkemizde de mücadele edilen corona virüs salgını, online market alışverişlerinin popülerliğinin hızla artmasına sebep oldu. Bugün elde edilen bilgilere göre ülkemizde e-ticaret sektörünün en önemli markalarından biri olan Trendyoli online market alışverişi işine adım atarak, giyim sektörünün yanı sıra market alışverişlerinde de kullanıcılarının yanında olacak. 

Şu an için konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Karşımıza çıkan bir bilgiye göre “Hızlı Market” adı ile market alışverişi işine giren Trendyol, kullanıcılarına 1 saat içerisinde market alışverişlerini ulaştırmayı hedefliyor. Platformun tam olarak nasıl bir çalışma sistemine sahip olacağı net olmasa da karşımıza çıkan bilgilerden elde edildiği kadarıyla kullanıcıların konum seçerek yakınlarındaki marketlerden sipariş verecekleri bir sistem oluşturulacağını söylemek mümkün. 

Trendyol, online market alışverişine giriyor.

Kullanıcıların konum olarak kendilerin yakın olan marketlerden alışverişlerini yapmalarının ardından ise verilen siparişlerin bir saat içerisinde kullanıcıların kapılarına ulaştırılması sağlanacak. Online market alışverişi imkanı sunacak olan bu servisin isminin “Trendyol Go” olabileceğini de belirtmekte fayda vardır. Trendyol’un Linkedln üzerinden paylaşmış olduğu birden fazla iş ilanında “Trendyol Go” markası karşımıza çıkıyor. 

Yapılan açıklamada ise Trendyol Go servisinin günlük ihtiyaçları kullanıcılara hızlı bir şekilde ulaştıracağı bir talep bazlı servis şeklinde çalışacağından bahsedildi. Anladığımız kadarıyla Trendyol Go servisi online market alışverişi dendiğinde akla gelen Banabi ve Getir’in modelinden çok online süpermarket şeklinde hizmet veren istegelsin gibi çalışma sistemine sahip olacak. Hatta zincir market ortağı bulursa Hepsiburada Carrefour işbirliğindeki Hepsiexpress’e rakip olacak. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir