Türkiye’nin öncü e-ticaret şirketlerinden olan Trendyol Hızlı Market hizmetini gün itibariyle kullanıma sundu. Kullanıcıların evlerinden çıkmadan market alışverişi yapmasını sağlayacak bu özellik şuanda belirli lokasyonlarda kullanılabiliyor.

İnternet kullanımın daha da yaygınlaşmasıyla günümüzde hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen e-ticaret platformları her geçen gün yeni hizmetlerle tüketicilere daha fazla seçenek sunmaya devam ediyor. Ülkemizde faaliyet gösteren en büyük e-ticaret platformlarından biri de Trendyol.

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol milyonlarca çeşit ürünle tüketicilere hizmet veren bir platform. Bugün yeni bir hizmet vermeye başlayan platform “Hızlı Market” olarak adlandırılan yeni hizmeti sayesinde, artık kullanıcılarına internet üzerinden market alışverişi yapmalarına imkan tanıyacak.

Trendyol’dan market alışveriş uygulaması “Trendyol Go”

Bir süredir çevrimiçi market sektörüne gireceği gündemde olan platform bu konuda resmi adımı bugün attı. . Trenyol’un yeni faaliyete geçirdiği Hızlı Market özelliği, kullanıcılarına evlerinden çıkmadan market alışverişi yapmalarını sağlayacak. Bu alanda rakiplerinden daha farklı bir deneyim sunmak isteyen platformun yeni özelliği şimdilik sadece belirli bölgelerde kullanıma sunuldu.

Belirli lokasyonlarda market zincirleriyle iş birliği yapan platform ilerleyen dönemlerde bu özelliği Türkiye’nin her yerinde kullanıma sunmayı hedefliyor. Eğer Trendyol’un anlaştığı market zincirlerine yakın bir lokasyonda ikamet ediyorlarsa, bu özelliği rahatlıkla kullanabiliyorlar. Rakiplerinden daha avantajlı bir şekilde sektöre dahil olan Trendyol kullanıcılarına yüksek gönderim ücreti de sunmuyor. Kullanıcıların 20 TL ve üzerindeki alışverişlerinde sadece 3,99 TL’lik teslimat ücreti ödemeleri gerekiyor. Üstelik platform sipariş edilen ürünler için kullanıcılara bir saat içerisinde teslim garantisi veriyor. Trendyol’un Hızlı Market özelliği, 09:30-21:30 saatleri arasında kullanılabiliyor. Yeni özelliğin geniş lokasyon desteğine ne zaman sahip olacağı ise henüz bilinmiyor. Trendyol’la ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir