Trendyol’da alışveriş yaparken kullanılabilecek Trendyol Cüzdan hakkında merak ettiğiniz şeyleri bu yazımızda sizler için kaleme aldık.

Trendyol hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Trendyol, Türkiye’nin en popüler alışveriş sitelerinden biridir. 16.5 milyar doların üzerinde bir değere sahip olan Trendyol, büyümeye ve kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Trendyol’un kullanıcılarına sunduğu hizmetlerden biri de Trendyol Cüzdan. Trendyol Cüzdan ile güvenli ödeme yapabileceğinizi ve ek Trendyol Cüzdan bakiyesi kazanarak tasarruf edebileceğinizi biliyor muydunuz? Trendyol cüzdanının ne olduğu ve nasıl kullanıldığına gelin yakından bakalım;

Trendyol cüzdanı nedir?

Trendyol cüzdan, Trendyol’da alışveriş yaparken kullanabileceğiniz bir ödeme yöntemidir. Kredi kartınızı kaydettirmeden ödeme yapabileceğiniz bu sisteme belirli bir miktar para yatırıyorsunuz ve bu para Trendyol cüzdanınıza yükleniyor. Trendyol cüzdanınızla alışveriş yapmak da birçok avantaj sunar. Trendyole Cüzdan ile alışveriş yaptığınızda, ödemenizin %1’i Trendyole Cüzdan’a geri döner. Örneğin, 2.000 TL’lik bir alışveriş yaptığınızda, Trendyol cüzdanınıza hemen 20 TL’lik bir bakiye yatırılır.

iOS için Trendyol indir

Android için Trendyol indir

Trendyol cüzdanımı nasıl kullanırım?

  • Öncelikle Trendyol hesabınıza giriş yapın.
  • Trendyol’da hesabınız yoksa, web sitesine gidin ve kaydolun.
  • Ardından “Hesabım” sekmesindeki “Trendor Cüzdanı”na tıklayın.
  • Trendyol cüzdanınıza yüklemek istediğiniz tutarı girin.
  • Halihazırda kayıtlı bir Trendyol kartınız varsa üzerine tıklayın. Kayıtlı kartınız yoksa veya farklı bir kartla ödeme yapmak istiyorsanız, lütfen yeni kart bilgilerinizi giriniz.
  • Yük Dengeleme’ye tıklayın.
  • Telefonunuza gelen kodu açılan yeni pencerede ilgili alana giriniz.
  • İşlem tamamlandı.

Trendyol cüzdanınıza bakiyenizi girdikten sonra Trendyol seçeneğini Cüzdanıma yükle seçeneğini işaretlemeyi ve sepetinizdeki ürünler için ödeme yaptığınızda ödemeyi unutmayınız. Ödeme doğrudan Trendyol cüzdanınızdan alınacaktır. Trendyol Cüzdan’ı alışverişlerinizde güvenli ve avantajlı ödemeler yapmak için kullanabilirsiniz.

Peki siz Trendyol’un kullanıcılara sunduğu bu hizmeti kullanıyor musunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir