Trendyol kullanıcı hesabınızı silmek mi istiyorsunuz? Trendyol hesabını silmek için yapmanız gerekenler bu rehberde.

Trendyol Cüzdanım nasıl kullanılır?

Türkiye’nin en çok kullanılan online mağazalarından biri olan Trendyol, gıda, giyim, kozmetik ve daha pek çok alanda yüz binlerce kullanıcıya hizmet veriyor. birçok farklı kategoride online alışveriş hizmeti sunmaktadır. Trendyol mobil uygulaması ile birkaç tıkla sipariş verebilir, ödeme sürecini tamamlayabilir ve kargoya verilene kadar sipariş sürecini takip edebilirsiniz. Ancak online alışverişe olan bağımlılığınızı kaybedebilir veya Trendyol’un hizmet ve süreçlerinden memnun kalmayabilirsiniz. Bu durumda kullanıcı hesabınızı telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan kolayca silebilirsiniz. Bu rehberimizde Trendyol hesap silme işlemini detaylı olarak anlatacağız.

Trendyol hesap silme adımları

Trendyol hesabınızı telefonunuzdan silin

  • Mobil uygulama hesabınıza giriş yapın.
  • Aşağıdaki Hesabım’ı tıklayın. Burada Hesap Bilgilerim’i tıklayın.
  • Açılan sayfada Kullanıcı Bilgilerim’i seçin.
  • Hesabımı kapat’ı tıklayın.

Trendyol üyeliğinizi cep telefonunuzdaki mobil uygulama üzerinden iptal edebilirsiniz. Bunu yapmak için önce uygulama içi hesabınıza giriş yapın ve aşağıdaki Hesabım’a tıklayın. Açılan sayfadaki seçeneklerden Hesap Bilgilerim’e ve ardından Kullanıcı Bilgilerim’e tıklayın. Ardından, doğrudan kullanıcı bilgilerinin altındaki Hesabımı Kapat’ı tıklayın. Hesap kapatma onay süreci için gerekli bilgiler e-posta adresinize gönderilecektir.

Trendyol hesabını bilgisayarınızdan silin

  • Trendyol hesabınıza giriş yapın.
  • Yukarıdaki Hesabım’a tıklayın. Buradaki Kullanıcı Bilgilerim’e tıklayın.
  • Sayfayı açmak için sayfanın sağ üst köşesindeki Eylemler’e tıklayın.
  • Hesabımı kapat’ı tıklayın.

Trendyol hesabınızı bilgisayarınızdaki bir tarayıcı üzerinden de silebilirsiniz. Bunu yapmak için önce Trendyol web sitesine gidin ve e-posta adresiniz ve şifrenizle hesabınıza giriş yapın. Ardından ekranın sağ üst köşesindeki Hesabım’a tıklayın ve açılan panelde Kullanıcı Bilgilerim’e tıklayın.

Kullanıcı hesabı bilgileri sayfası açılacaktır, bu sayfanın sağ üst köşesindeki İşlemler seçeneğine tıklayın ve görüntülenen seçeneklerden Hesabımı kapat seçeneğine tıklayın. Trendyol hesabınızın kapatılması için gerekli onay süreci e-posta adresinize gönderilecektir.

Yukarıdaki adımları takip ederek Trendyol hesabınızı kolayca devre dışı bırakabilirsiniz. Ayrıca Trendyol hesaplarını silme bağlantısı da kullanıcıların internetinde en çok aranan konuların başında geliyor. Trendyol’daki Kullanıcı Bilgilerim sayfasından hesap kaldırma işleminizi mobil cihazınız veya web tarayıcınız üzerinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir