Trendbox bünyesinden gelen bilgiler doğrultusunda 20 milyon TL’lik tohum yatırım turu gerçekleştirildi. Dikkatler tamamen bu yöne çekilmiş oldui. Perakende sektörünün nabzını tutan ve alışveriş verilerini eş zamanlı şekilde analiz eden Trendbox, en başarılı yerli girişimlerden biridir. 20 milyon TL tohum yatırım aldığını duyuran şirket, 3 yıl içerisinde 5 farklı ülkeye daha açılmayı amaçlıyor. Bahsi geçen yatırım sayesinde yapay zeka (AI) temelli projeler geliştirecekler.

Trendbox Günden Güne Gelişiyor

Trendbox şirketi 2017 senesinde kuruldu ve hızlı tüketim satış verilerini toplama konusunda hizmet vermeye başladı. Kuruluşundan bu yana 7 seneyi dolduran bir şirkettir. Ülkemiz genelinde 4 bini aşkın satış noktasından satış verilerini raporlayan bu şirket, araştırma şirketleri ve reklam ajanslarına da akıllı satış raporları sunmaktadır. Trendbox Genel Müdürü Ozan Tezer, perakende dünyasının devlerine rekabetçi piyasada sayısız hizmet sağladıklarını belirtti. 

trendbox

Ülkemizin en büyük perakende markaları Trendbox ile daha da ileriye gidecek. Finberg Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Elgin ise perakende teknolojisi konusunda ülkemizin güçlü girişimler ortaya çıkarma işlevinin son derece yüksek olduğunu söyledi. Finberg de bu alandaki yatırımlarını her geçen gün daha da artıracak. İlerleyen günlerde bu alandaki tüm değişimleri hep birlikte göreceğiz.

Trendbox gibi kendi alanında devleşen, her geçen zaman diliminde daha da değişen ve dönüşen şirketler sayesinde ülkemiz de dünya genelinde öne çıkmayı sürdürecektir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir