Ağ alanın lider markalarından birisi olan TP-Link, yeni modeli için tanıtım gerçekleştirdi. USB Type-C Ethernet adaptörü olarak adlandırılan yeni ürün, kullanıcılara bağlantılarda esneklik sunuyor. Dizüstü, masaüstü ve tablet modelleriyle uyumlu bir şekilde kullanılabilecek yeni adaptör, USB üzerinden Ethernet hizmeti alınmasını sağlıyor.

TP-Link, USB Type-C ethernet adaptörü UE300C özellikleri neler?

UE300C olarak adlandırılan yeni model, USB Type-C ile ethernet girişlerini bir araya getiriyor. Küçük boyutu ile kullanımda da verimlilik sağlayan UE300C, Ethernet portu gerektiğinde alternatif bir çözüm sunuyor. Kurulum gerektirmeden tak çalıştır şeklinde kullanılabilecek üründe, 1 Gigabit hızı ve USB 3.0 destekleniyor. Kullanım dışı kaldığı durumlarda özel olarak katlanabilir durumda olan adaptör, kullanımdaki verimliliğini daha da arttırıyor. Katlanması halinde 71 x 26 x 16,2 milimetre boyutlarına düşen UE300C, işletim sistemi noktasında da esnek. Zira Windows, MacOS, Chrome ve Linux işletim sistemlerinde herhangi bir uyumsuzluk sorunu yaşamadan adaptörü kullanabilmek mümkün.

Tanıtım sonrasında yenilikçi bir çözüm olarak dikkat çeken adaptör, şirketin faaliyet gösterdiği pazarlarda satışa sunulmaya başlandı. Ürünün satış fiyatı ise 29 dolar.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir