Temmuz ayı içerisinde 627 adet T10X teslimat yapıldığını duyuran Togg, 1-16 Ağustos arasında geçen süre zarfında ise 909 araç teslim ettiklerini açıkladı. Bu verilerden zerinden yapılmış olan hesaplara göre ise firma şimdiye kadar 2.344 araç teslim etti.

Bu konuda ile ilgili bir konuşma yapan  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ağustos ayının ilk yarısında teslimatı gerçekleşmiş olan Togg’un, Temmuz ayının toplamını geçmiş olduğunu ve yollardaki Togg sayısının 2 bini aşkın seyrettiğini söyledi. 

Togg Kredisinin Detayları Resmileşti! İşte Detaylar!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır açıklamada bulundu

Togg’un anlamı yalnızca bir otomobil değil, aynı zamanda inovasyon, estetik ve mühendisliğin bir araya geldiği bir vizyon olduğunu belirten Kacır,

“Amacımız, küresel pazarlarda sağlam bir konum elde etmek. Ağustos’un ilk yarısında gerçekleştirilen Togg teslimatları, Temmuz ayının toplamını aştı. Şu anda yollarda 2 binden fazla Togg bulunuyor. Üretim hızı daha da artacak. Yıl sonuna kadar toplamda 28 bin adet Togg T10X üretmeyi hedefliyoruz” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Şirketten gelen en son resmi açıklama, teslimatlarla ilgili olarak şu şekildeydi:

“Temmuz ayı içerisinde 627 adet teslimat gerçekleştirerek toplamda 1.435 adet T10X’i kullanıcılarımızla buluşturduk. Elektrikli C-SUV segmentinde liderliğimizi pekiştirdik. “

Teslimatlar konusunda geçtiğimiz ay yapılmış olan açıklamalar ise şu şekildeydi:

“Bir otomobilden fazlası” hedefiyle çıktığı yolda Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmaya devam eden Togg, sadece iki ayda gerçekleştirdiği satışlarla elektrikli SUV segmentinde pazar lideri olma başarısını gösterdi. Togg, mayıs ve haziran aylarında 808 adet T10X’i kullanıcılara teslim ederek, elektrikli C-SUV segmentinde yüzde 28,9’luk payla pazar lideri oldu. T10X, toplam elektrikli SUV pazarında da yüzde 15’lik pazar payı ile haziran sonu itibarıyla liderliğe yerleşti.” 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir