Türkiye’nin yerli ve milli otomotiv girişiminin Togg T10X modelinin tanıtıldığı mobil deneyim merkezleri açıldı. Akıllı cihazları doğrudan kullanıcılarla buluşturan Togg, Türkiye genelindeki mobil deneyim merkezlerinin sayısını artırmaktadır. Son olarak İstanbul ve Bursa’da mobil deneyim merkezleri açan Togg, Antalya Konyaaltı ve Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda açtığı mobil deneyim merkezlerinde kullanıcılarıyla buluştu.

İki şehre daha Togg mobil deneyim merkezi yapıldı 

16-27 Mart’ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu.

Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanmaktadır.

Togg deneyim merkezlerinin sayısı artıyor

Togg, Antalya Konyaaltı ile Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda aynı anda açtığı mobil deneyim merkezleriyle kullanıcılarla buluşmaktadır.

Bir şehirde iki ay açık kalacak mobil deneyim merkezlerinde kullanıcılar, hem Togg ekosistemini deneyimleme hem de Togg T10X’i inceleme şansı bulmaktadır.

Togg, Türkiye genelindeki mobil deneyim merkezlerinin sayısını artırmaktadır. İlk olarak İstanbul Meydan AVM ile Bursa Suryapı Marka AVM’de mobil deneyim merkezleri açan Togg, şimdi de Antalya Konyaaltı ile Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda aynı anda açtığı mobil deneyim merkezleriyle kullanıcılarıyla buluşmaktadır.

Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş
Togg, Samsun ve Antalya gibi iki büyük şehirde daha mobil deneyim merkezi açtı

“MOBİL DENEYİM MERKEZLERİMİZ TÜRKİYE’Yİ DOLAŞACAK”

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, kullanıcı odaklı bir marka olduğunun altını çizerek,  “Akıllı cihazlarımızı  doğrudan kullanıcılarla buluşturuyor, satışları doğrudan kendimiz organize ediyoruz. Kullanıcıyı merkeze alan, dijital ve fiziksel deneyimi birleştiren hibrit bir yapı oluşturduk. Bu yapıda kullanıcılarımızla daha hızlı, verimli ve etkin  bir deneyim sunmak istediğimiz çeşitli temas noktalarından iletişim kuruyoruz. 2023’te sayısı 18’e çıkacak olan doğrudan yönetilen deneyim merkezlerinin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli noktalarında mobil deneyim merkezleri de açacağız. Bu konuda ilk adımı geçtiğimiz günlerde İstanbul ve Bursa’da attık, şimdi de Antalya ve Samsun’da kullanıcılarla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl sekize çıkan mobil deneyim merkezlerimiz tüm Türkiye’yi dolaşacak.’’ ifadelerine yer verdi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir