TOGG’un resmi internet sitesinde, T10F ve T10X modelleri artık özel sayfada yer veriliyor. İnternet sitesin de  araç için “T10F sadece bir otomobil değil, aynı zamanda TOGG ekosistemine bağlı ve hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunan bir akıllı cihazdır. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez”. açıklamaları bulunuyor.

Aynalar yerine kamera sistemleri kullanılan aracın yukarı galerideki görülebilen kokpiti net olarak sergilenmiştir. 2025 Yılında çıkışının hedeflendiği ve henüz satış fiyatının bizlere verilmediği “Sizin için, sizden ilham alan” mottlu aracı, TOGG’a göre Doğu ve Batı kültürünün unsurlarını bir araya getiriyor. 

T10F Enerji Aktarımı (V2L) Teknolojisine Sahip Olacak

T10F Enerji Aktarımı (V2L) Teknolojisine Sahip Olacak
T10F Enerji Aktarımı (V2L) Teknolojisine Sahip Olacak

TOGG T10F, harici bir güneş kaynağı olarak kullanılmasının yanı sıra elektrikli aletlere enerji aktarımı yapan V2L teknolojisine sahip olacak. Bu teknolojiyle TOGG kullanıcıları cihazlarını tam anlamıyla üçüncü bir yaşam alanı olarak kullanabilecekler.

Uzaktan güncellemeleri sayesinde (OTA: over-the-air) kendini sürekli yenilenebilen sürücü destek sistemleriyle sürüş konforunu ve güvenliğini en üst düzeye çıkarabilecek. T10F, Euro NCAP programının tüm testlerinden en yüksek seviyede 5 yıldız alacak şekilde tasarlanmıştır. 7 Hava yastığı sayesinde dayanıklı ve sağlam altyapısıyla her türlü yolda güvenli bir sürüş sağlayacak. 

Trafik işareti algılama sistemleri ile çalışan dur-kalk fonksiyonu, akıllı şerit takibi, hız sabitleyici ve trafik pilotu asistanına sahip olan T10F kullanıcıları bu özellik sayesinde kullanıcılar 15 km/saat hıza sahip olan yoğun trafiklerde elleri direksiyondan ayırıp T10F kontrolü ile ilerleyebilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir