TCL 30, TCL 30 ve TCL 30 serisinin yeni TCL üyeleri burada satılmaya başlandı. Bu yeni akıllı telefonlar, şirketin mükemmel performansını ve uygun fiyat politikasındaki yeniliklerini artırıyor.

TLC 10 Plus Android 11 güncellemesi aldı

TCL Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“TCL’in akıllı telefon ürünleriyle Türkiye’deki portföyünü daha da genişletmesinden mutluluk duyuyoruz. Bu yeni ürünlerimizle pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz. Yeni akıllı telefonlarımız daha fazla insanın güvenilir, yüksek performanslı, yenilikçi akıllı telefonlara erişebilmesi için teknolojiyi demokratikleştirme taahhüdümüzü de yansıtıyor. TCL 30 Serisi ile tüketicilere, tam donanımlı teknolojiler ve bağlantılı deneyimler aracılığıyla benzersiz tarzlarını sergileme özgürlüğü veriyoruz.”

TLC 30 serisi özellikleri

28 GB depolamaya sahip TCL 30 Plus ve 64 GB depolamaya sahip TCL 30, herkesin benzersiz stilini ve yaratıcı yeteneklerini sergilemesine olanak tanıyan yenilikçi kamera özellikleriyle birlikte gelir. Her iki cihazda da 50 MP üçlü AI kamera bulunurken, TCL 30 Plus modelinde de ultra geniş açılı ön kamera bulunuyor, bu sayede herkes rahatça fotoğraf çekebilir ve sevdikleriyle değerli anları yakalayabilir.

Bu akıllı telefon aynı zamanda sosyal medya kullanıcılarının keyifle kullanabilecekleri özelliklere de sahip. Steady Snap, hareketli nesneleri net bir şekilde yakalamak için zamanı duraklatır. AI akıllı algılama, 22’ye kadar farklı sahneyi algılarken AI HDR, video pozlamasını ayarlar ve ayrıntıları optimize eder. Düşük ışıklı HDR ise düşük ışıkta sabit fotoğrafçılık sağlar. Kullanıcılar Tek Çekim özelliğini kullanarak tek bir çekimden farklı türde görüntüler çekebilir. Mutlu zamanların fotoğrafları, ilginç evcil hayvanlar, şık portreler veya çarpıcı manzaralar olsun, bu özellikler fotoğrafları geliştirecek ve herkesin fotoğrafçılık becerilerini artıracaktır.

TCL 30 Plus ve TCL 30’daki 6,7 inç FHD AMOLED ekran ile ayrıntılar net bir şekilde vurgulanır ve renkler iyileştirilir. Her sahne, kullanıcının aksiyona daha yakın hissetmesi için geliştirildi. TCL 30 Plus ve 30’ın çift hoparlörü ile kullanıcılar film izlerken, oyun oynarken veya müzik dinlerken kendilerini yepyeni bir dünyada bulacaklar. Kullanıcıların çevrimiçi kalırken telefon ekranlarında geçirdikleri süreyi artırmak, göz sağlığını olumsuz etkileyebilir.

Bu nedenle her iki akıllı telefon da göz bakımını ve göz yorgunluğunu yöneten, ekran deneyimini iyileştiren ve gözlerinizi koruyan TCL’nin mükemmel NXTVISION teknolojisine sahiptir. TCL 30 Plus ve TCL 30 ayrıca TÜV Rheinland sertifikalıdır ve kullanıcılara cihazlarda mavi ışığı %30 oranında azaltma ve renkleri bozmadan işleme rahatlığı sunar.

Her iki telefonda, 5010 mAh pile sahiptir ve tüm gün süren pil ömrü, kullanıcıları pil konusunda endişelenmekten kurtarır. Bu, kullanıcıların okumaya, izlemeye, görüntülü aramaya ve fotoğraf çekmeye daha fazla ve elektrik prizi aramaya daha az zaman harcayacakları anlamına gelir. 18W hızlı şarjı destekleyen bu iki telefon, kullanıcılara ihtiyaç duyduklarında hızlı şarj desteğini de sağlıyor.

TLC 30 serisi fiyatı

  • TCL 30+ 128 GB depolama seçeneği ile 6.999 TL
  • TCL 30 64 GB depolama seçeneği ile 6.499 TL

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir