Özellikle giriş ve orta seviye akıllı telefonlar ile dikkat çeken TCL markasının sevilen ve son zamanlarda satış rakamları ile dikkat çeken TCL 10 Plus modeli, ülkemizde Android 11 güncellemesi yayınlandı. Bu sayede ise 10 Plus kullanıcıları cihazlarını Android 11’e yükselterek en yeni Android sürümüne sahip olarak yeni özelliklere sahip olacaklar. Ülkemiz piyasasında 4000 TL fiyat eitketi ile satışta olan TCL 10 Plus, ilk satışa çıktığı günüe göre fiyat avantajına sahip diyebiliriz. Bugün itibariyle 2500 TL seviyelerinde olan 10 Plus modeli amiral gemisi seviyesindeki tasarımı ve HDR destekli AMOLED panel kalitesi ile bir hayli dikkat çekiyor.

TCL’in sevilen bu modeli şimdi ise Android 11 desteğini sunması ile beraber bir hayli başarılı seviyeye gelmiş oldu. Gelin şimdi TCL 10 Plus modelinin yeni Android 11 işletim sistemi ile beraber ne gibi teknik özelliklere sahip olduğuna bakalım.

TCL 10 Plus için Android 11 yayınlandı

1 1611605022

Modelin sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak, TCL, 10 Plus modelinde kıvrımlı yapıya sahip AMOLED bir ekran bulunuyor. Tasarımı ile amiral gemisi seviyesinde olan bu modele işlemci gücünü ise Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisi veriyor. 6 GB RAM’e sahip olan model giriş seviyesinin üzerinde olurken 48 megapiksellik ana kamerası ile dikkat çekerken, arka tarafta 4’lü kamera modülüne sahip durumda.

Lenslerin yan yana dizildiği bu model ilginç bir kamera modülüne sahip durumda. Özellikle orta seviye akıllı telefon arayan kullanıcılar için hem şık tasarım hem de iyi özellikler sunan TCl 10 Plus, yeni gelen güncelleme ile beraber artık en güncel Android 11 özelliklerini de içinde barındırıyor olacak. Bakalım bu yeni modele sunulacak güncelleme ile kullanıcılar ne gibi yeni özelliklere kavuşacak göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir