Tinder, Blind Date adlı platformda yeni bir sistem başlattı. Bu özellik eski toplantıları andırıyor. İşte detaylar..

Şirket, Tinder uygulamasında “kör randevu” özelliğine yer vereceğini duyurdu. Tinder’ın yeni tanıtılan seçeneklerini Keşfet sayfasının en altınan görüntüleyebilirsiniz.

Tinder, tanıdığınız insanlarla eşleşme özelliğine son verdi

Bu yeni özellik üyelerin birbirlerinin profillerini incelemeden önce test edilip eşleştirildiği “hızlı sohbet” özelliğinin bir uzantısı olarak görünür.

Tinder’dan kör randevu özelliği geldi

Öncelikle başvurunuzdaki bazı soruları yanıtlamanız gerekiyor. Tinder daha sonra size benzer yanıtları olan kişileri eşleştirir. Bir süre sonra, gerçekleşen konuşmada size daha fazla soru sorulacak. Zamanlayıcının süresi dolduğunda, ayarlanıp ayarlanmayacağına karar verin.

Her iki taraf da eşleşmeye karar verirse, profil görüntülenecektir. İstatistiklere göre son dönemlerde kör randevu kullanan kişiler daha fazla eşleşme elde ediyor. Tinder, erken testlerde kör tarih özelliğini kullanan kişilerin, açık profil üyelerinden %40 daha fazla eşleştiğini buldu.

Şirket, bunun kullanıcılar arasında tartışmayı ve başka bir “keşif” ortamında gözden kaçan birine karşı oynamayı daha agresif hale getirdiğini gösterdi. Ürün İnovasyonu Tinder Başkan Yardımcısı Kyle Miller bazı açıklamalar yaptı. Bu noktada dedi ki:

“Yeni Blind Date deneyimi, Tinder’da tamamen yeni olan, etkileşimde bulunmak ve bağlantılar oluşturmak için şaşırtıcı derecede eğlenceli, şaka temelli bir yol sunuyor. Fotoğraflardan elde edilebilecek önyargılar olmadan, sohbette birinin kendi kişiliğini tanıtmasının gerçekten özel bir yanı var.”

GenZ sayesinde, kör randevular artık flört deneyiminin bir parçası değil. Tinder, kullanıcıları yokladı ve GenZ’ye yanıt verenlerin %41’inin bir kör randevusu olduğunu tespit etti. Ama nasıl başlayacaklarını bilmediklerini söylediler. Flört uygulamaları bazen sorunlara neden olabilir, ancak Tinder dürüst, akıcı ve şeffaf flört etmeye geri döneceğine inanıyor.

Tinder’ın yeni kör randevu sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir