Tinder, tanıdığınız insanlarla eşleşme özelliğine son verdi - Haberler - indir.com

Tinder, tanıdığınız insanlarla eşleşme özelliğine son verdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-30 10:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Tinder, rehberde bulunan kişileri görme dönemine son veriyor. Popüler uygulamalardan Tinder, tanıdığınız insanların karşınıza çıkmasını engelleyecek yeni bir özellik sunuyor. 

Pandemi sürecinde popülerliği daha da artan uygulamalarda ön plana çıkan en önemli sorunlardan biri kitleleri elemek ve seçenekleri kısıtlamak. Fakat bundan daha da kötüsü var ki o da bu platformlarda tanıdığınız kişiler ile karşılaşmak. Bu uygulamaların en popüler olanı olarak değerlendirilen Tinder, söz konusu bu sorunu ortadan kaldırmak için yeni bir özellik geliştiriyor. Kısa bir süre önce yeni bir özellik test etmeye başlayan bu popüler uygulama, rehberinizde bulunan kişileri engellemeye izin verecek. Bu sayede kullanıcılar, tanıdıkları kişilerle karşılaşma durumundan kurtulmuş olacak. 

Spotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleştiSpotify, Tinder ve Epic Games Apple’a karşı birleşti

Tinder rehberinizdeki kişileri görme sorununu ortadan kaldırıyor

Hindistan, Kore ve Japonya’da test aşamasının ardından gerek duyulduğuna karar veren Tinder, dünya çapında kullanıma sunma kararı aldı. Şirket söz konusu bu yeniliği, potansiyel iş ilişkilerinin zarar görmesini engellemek adına ve kişilerin özel hayatlarını gizli tutması için getirdiklerini aktardı. Kullanıcıların bu yeni özelliği kullanmak adına yapması gerekenler oldukça basitti. Uygulamanın ayarlar menüsüne girip; "Kişileri Engelle" seçeneğini işaretleyerek göz atmaya başlayabilirsiniz. Söz konusu bu yeni özellik, kullanıcılardan Tinder'a rehbere erişim izni verilmesi talep ediliyor. Bu durum bazı insanlar için güvenlik endişesi oluşturabilir. 

Şirketin kişisel verileri özelleştirmiş reklamlar için kullanma ihtimali olduğu düşünüldüğünde bu odlukça normal bir durumdur. Fakat konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Tinder yetkilileri, bu verilerin sadece kullanıcının engellemek adına işaretledikleri herhangi birini görmemei için kullanılacağını dile getirdi. 

 


İlgili uygulamalar
Tinder'da görüntülü sohbet dönemi başlıyorTinder'da görüntülü sohbet dönemi başlıyor
Tinder 2020 verilerini açıkladıTinder 2020 verilerini açıkladı
Tinder eşleştiğiniz kişilerin sabıka kaydına bakmanızı sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyorTinder eşleştiğiniz kişilerin sabıka kaydına bakmanızı sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyor

PAYLAŞ