En popüler arkadaşlık uygulaması olarak bilinen Tinder, yeni müzik modu ile birlikte uygulamadaki etkinliği arttıracak. Kullanıcılar eşleştiği kişileri müzik özelliklerine göre de inceleme imkanı bulacak. 

Dünya genelinde en çok kullanılan uygulama olan Tinder, kullanıcıların birbiriyle eşleşmesini ve tanışmasını sağlıyor. Bu aşamada bir dizi yeni özellikle sürekli yeniliklerin yapıldığı uygulamada, kullanıcıların birbiri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmesi için müzik özelliği de uygulamaya ekleniyor. Keşfet sekmesine eklenen yeni bir özellikte kullanıcılar müzik modu kapsamında eşleşmeden önce bir müzik bilgilerini inceleyebiliyor. Tinder, mevcut özelliği kullanıma sunabilmek adına Spotify ile özel bir ortaklık yapmış durumda. Bu bakımdan kullanıcıların yeni entegrasyonu aktif hale getirmesi halinde Spotify üzerinden favori şarkılar ve şarkıcılar uygulamaya eklenecek. Tinder üzerinden gerçekleştirilecek eşleştirmelerde yeni müzik özelliğini kullanmak ve ortak beğenilere sahip kullanıcılar ile eşleşmek mümkün olacak. 

Kullanıcıların favori şarkıları dinlenebilecek

Özelliğin etkin hale getirilmesi ile birlikte kullanıcıların karşısına çıkan profillerin incelenmesi aşamasında favori şarkılar için 30 saniyelik bir döngü ile dinleme imkanı sağlanıyor. Böylece kullanıcı ile etkileşime girmeden müzikler üzerinden de yeni bir seçenek sunulmuş oluyor. Diğer kullanıcılar da yine sizin profilinizi inceleme aşamasında müzikler üzerinden farklı bir değerlendirme yapabiliyor. Müziğin insanları tanıma ve keşfetme konusunda çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Tinder, yeni özelliğin bu nedenle çok önemsendiğini ifade etti.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir