TikTok, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tatil sezonundan yararlanarak canlı alışveriş özelliğini uygulamaya ekleyecek.

Dünyanın en popüler uygulamalarından bir tanesi olan TikTok’ta canlı alışveriş özelliği uzun zamandan beri test ediliyor. Uygulamadaki etkinliği daha da arttırması beklenen canlı alışveriş özelliği şimdi Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanılacak. Tatil dönemindeki etkinlikten yararlanmak isteyen TikTok, önümüzdeki ay boyunca büyük markalarla yapılacak işbirlikleri ile alışveriş yapma deneyimini sunacak.

TikTok’ta 113 milyondan fazla video silindi

TikTok canlı alışveriş İngiltere’de test edilmişti

TikTok özelliği ilk olarak İngiltere gibi bölgelerde sunmuştu. Ancak beklenen ilgiyi görmediği için diğer bölgelerdeki planlamaları ertelemişti. İnfluencer ve markalar tarafından desteklenecek ürünler canlı yayınlarda paylaşılacak ve böylece satışlar arttırılacak. 

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda “TikTok Shop için pazar genişlemesi söz konusu olduğunda, her zaman talep tarafından yönlendiriliyoruz. Dünya çapındaki pazarlarda, yaratıcılara ve tüccarlara en iyi şekilde nasıl hizmet edebileceğimiz konusunda sürekli olarak yeni ve farklı seçenekleri araştırıyoruz. Bu çabalar, ekosistemimizin önemli bir parçası olan tüccarlar için sorunsuz bir e-ticaret deneyimini daha da destekleyen ortaklıkları keşfetmeyi içeriyor.” denildi. 

iOS için TikTok indir

Android için TikTok indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir