Popüler sosyal medya uygulaması Tiktok, hikaye bölümüne yeni bir güncelleme ile geliyor.

Yeni güncelleme ile ilgili tüm detaylar haberde yer alıyor. Geçen yıl Instagram benzeri hikaye özelliklerini tanıtan TikTok, sahada gündem haline gelen yeni bir güncelleme tasarladı. Şirket, 2021 yılında yeni bir rekora imza attı ve bakış açısını geliştirmek için rakiplerinden ilham alan yeni bir sistem yayınladı.

TikTok, “hikaye” özelliğinin kullanımını genişletiyor

Popüler sosyal medya uygulaması TikTok’a yapılan yeni bir güncelleme ile “Hikayeler”, “Sizin İçin” akışında da görünecek. Sosyal medya danışmanı Matt Navara tarafından bildirilen bu yeni özellik, Keşfet bölümüne göz atarken mavi ile etiketlenmiş hikayeleri gösteriyor.

TikTok Pro Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Instagram ve Snapchat gibi, TikTok hikayelerindeki fotoğraflar ve videolar 24 saat sonra otomatik olarak kaybolacak. Birkaç ay önce kullanıcılar sadece takip ettikleri hesapların hikayelerini görebiliyordu ancak son güncellemede herkese açık hikayeler tüm kullanıcılar tarafından görülebiliyordu.

TikTok’un yeni güncellemesi ile artık hikaye eklemek için “+” butonuna basıldı. Şirket, yeni hikaye anlatımı modunun adı “hızlı” olduğu için adı hala bilmiyordu. Ardından, hikayeyi görmek için ana sayfayı aşağı kaydırmanız gerekir.

TikTok fenomeninden elde edilen kâr da harika

Forbes tarafından yayınlanan bir listeye göre TikTok influencerları birçok şirketin CEO’larından daha fazla kazanıyor. Charli D’Amelio ve kız kardeşi Dixie’nin yıllık toplam geliri 27.5 milyon doların üzerinde. Bir diğer popüler fenomen olan Addison Rae, 2021’de Costco’nun CEO’sunu geçerek 8,5 milyon dolar kazandı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “TikTok hikaye izlemeyi zorunlu kılacak”

  • Begüm SOYER
    22 Ocak 2022 at 00:20

    Tiktok hikayeleri kimler görmüş görünmüyor sadece beğenenler hızlı gızlı geçiyor