Geliştirildiği günden itibaren büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran TikTok uygulamasının şimdi ise TikTok Pro versiyonu hakkında bilgi vereceğiz. TikTok halihazırda zaten, dünyanın her bir köşesinde kullanılan ve her yaştan kullanıcı kitlesine sahip olan oldukça popüler bir sosyal platformdur. Uygulamanın müzikli videolarını seyredebildiğiniz gibi aynı zamanda kendi TikTok videolarınızı da çekebiliyorsunuz. TikTok uygulamasının etkileşim düzeyini artırmak için TikTok uygulamasında oldukça kaliteli bir özellik bulunuyor. Pro olarak belirlenen seçenekle uygulamanız içerisinde performans takibi yapmanız mümkün hale getirilirken aynı zamanda çok daha gelişmiş seçenekleri değerlendirebiliyorsunuz. 

TikTok Pro’nun özellikleri neler?

TikTok Pro içerisinde yer alan özellikler sayesinde, profilinizde yer alan takipçi sayıları, cinsiyeti, en iyi bölge, beğeni, gönderilen videolar, video görüntülemeleri ve trend olan videolar olarak geniş çaplı bir arama yapabilirsiniz. Gelişmiş düzeyde özelliklerin yanı sıra aynı zamanda, geliştirici şirketin bu tarz yenilikler eklemesi uygulama kullanıcıları tarafından beğenileri toplamıştır. TikTok Pro adlı gelişmiş uygulamada bu tarz ögeleri takip edebileceğiniz birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz TiKTok Pro hesabınız ile beraber, mevcut hesabınız performans artırma işlemleri yapabilir ve bunun yanı sıra aynı zamanda takip etme gibi araçlara da sahip olabiliyorsunuz. Uygulamanın incelemesini yaptığımız taktirde kullanımı oldukça basit veriler ile karşı karşıya geliyoruz.

2 1 7

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan TikTok Pro uygulaması ile mevcut hesabınızı olduğundan daha işlevsel hale getireceksiniz. Gelişmiş düzeyde özellikleri ile halihazırda en çok tercih edilen uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan TikTok, Pro versiyonu ile beraber daha zengin bir kullanım sunuyor. Uygulamanın Pro versiyonunda yer alan özellikler mevcut özellikleri daha da gelişmiş düzeye çekiyor. TikTok Pro hesabını kullanmak için kesinlikle TikTok uygulamasında normal bir hesabınızın olması gerekiyor. TikTok Pro hesabı açmak için, uygulamanızı açın ve Ayarlar – Hesabını Yönet – Pro Hesabına Geç – Devam ve sizinle alakalı olan kategoriyi seçerek işlemlerinize son verebilirsiniz.  

TikTok Pro hesabını açtınız ve memnun kalmadınız mı? Geri dönmek için son derece kolay olan yöntemlerden faydalanabilirsiniz. Tekrar eski profile dönmek için Hesabını Yönet – Kişisel Hesaba Geri Dön işlemleri ile eski hesabınızı bir kaç tıklama ile geri alabilirsiniz. TikTok uygulaması halihazırda kullanılan kısa video çekip paylaşabileceğiniz özel bir platformdur. Geliştirme işlemlerine son derece yatkın olan ve pek fazla eksikliği olmayan gelişmiş bir uygulama yapısına sahiptir.

Oldukça yenilik yapabileceğiniz bir yapıya sahip olan TikTok uygulamasında çok sık güncelleme yapılmıyor. Fakat rekabetten başarı ile ayrılmak adına zaman zaman çeşitli yenilikler yapması gerekiyor. Aksi halde popülerliğini yitirebilir. Her an her yerde eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz TikTok uygulaması video seyretmenin yanı sıra aynı zamanda eğlenceli videolar da çekebileceğiniz özel içeriklere sahiptir. Uygulamanın Pro hesabına sahip olarak çok daha farklı alanlarda yenilikler yapabilir, kendinizi eğlendirebilir ve size sunulan içeriklerden yine tamamen ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz. TikTok Pro’ya geçiş yapmak sandığınızdan daha kolaydır.

iOS için TikTok indir

Android için TikTok indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir