Tiktok jeton fiyatları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan TikTok, jeton sistemi sayesinde kullanıcılara para kazandırabiliyor. TikTok jeton fiyatları bu yıl içerisinde platform üzerinden yapmış olduğunuz yayınlarla ortalama olarak kaç paralık bir kazanç elde edeceğiniz konusunda hesaplama yapmanıza yardımcı olur. Bu fiyatlar hakkında bilgi edinerek ihtiyacınız olan rakamları elde edebilmek adına ne kadar süre ile yayın yapmanız gerektiğini de belirlemeniz gerekir. 

Tiktok jeton kaç lira

Tiktok, pek çok kişinin ciddi gelirler elde edebileceği platformlar haline geldi. Hesaplarınıza yatırım yağarak ve takipçi kitlenizi belirli bir seviyenin üzerine çıkararak, kayda değer yayınlar yaparak sizde kolaylıkla bu platform üzerinden gelir elde edebilirsiniz. Büyük TikTok, hesabı sahibi olanlar kişilerin en çok para kazandığı yöntemlerden biri canlı yayın açmaktır. Kişiler açmış oldukları bu canlı yayınlarda belirlemiş oldukları herhangi bir konu ile ilgili yayın yapabilirler. Ya da izleyiciler ile beraber interaktif bir söyleşi gerçekleştirebilirler. İzleyici sayısı ne kadar fazla olursa, bu oranda para kazanmaları da daha kolay bir hal alıyor. Para kazanmalarını belirleyen temel kısım ise Tiktok para birimi olan jetonlardır.

TikTok platformu üzerinden açılan yayınlara sağlanan katılım, kişilerin bu bu yayınlarda yer alma süresi ve yayının genel süreci gibi kesitler gibi kısımlara göre, hesaplar üzerinden jetonlar birikir. Hesapta biriken bu jetonlar ise yayın sonrası bakiyeye dönüşür. Bunun yanı sıra, yayın sırasında izleyiciler tarafından gönderilen giftlerin her birinin bir jeton değeri vardır. TikTok, jeton kaç lira sorusunun yanıtını ise 0,04 TL olarak veriyor. Yayın sonunda elde ettiğiniz jeton sayınızı 0.04 TL ile çarparak hesaplayabilirsiniz. 

Tiktok’ta 29999 jeton ne kadar?

29999 Jeton, bir yayında hediyelerden kazanabileceğiniz en yüksek miktar olarak değerlendirilir. TikTok’ta 29999 jeton ne kadar sorusuna yanıt vermek pek çok kişi tarafından merak edilen konuların başında gelir. Yayıncıların 29999 jeton kazanabilmesi adına, izleyicilerden herhangi birinin kendisine TikTok Spor araba hediye etmesi gerekir. TikTok spor arama hediyesinin karşılığı olarak 29999 jeton belirlenmiştir. TL bazında değeri ise gönderici için 3200 TL alıcı için ise 1500 TL’dir. Buradan hareketle 29999 Tiktok jetonu yayıncıya 1500 TL kazandırır denebilir.

Tiktok hediye fiyatları ayıcık

Tiktok hediye ayıcık fiyatları 100 jetondur göndericiye için 9,60 kuruş, yayıncı için ise 7 TL anlamına gelmektedir. Ayrıca en çok jeton kazandıran hediyeler

Görkemli Şato 20000 jeton,

Yat 7499 jeton

Unicorn 5000 jeton

Legendary 100 jeton şeklindedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir