Yeni yapılan bir anlaşma sayesinde TikTok film ve dizi puanlanmasına izin verecek.

İnternet, kendileriyle ilgili konularda söz sahibi olanlara kapılarını açmıştır. En “önemli” olanlar, ilgilendikleri tüm sitelerde inceleme yayınlayanlardır ve çoğu kişinin ana web sitesine birkaç satır yazması çok uzun sürmez. Ancak Rotten Tomatoes, yeni bir sıçrama oluşturmak için TikTok ile birlikte çalışıyor, bu nedenle en iyi film referans web sitelerinden birine sığarsa, süreç çok daha hızlı olacaktır.

TikTok 2021’in öne çıkanları açıkladı

Birçok dizi ve filme kolay erişim çağındayız. Bunu daha iyi söylüyoruz çünkü suçlu internet ve herhangi bir kullanıcı en sondan en iyi klasiklere kadar film izlemek için sayfaya giriş yapabilir. Aynı şey dizi için de geçerli. Gittikçe daha fazla teklif var ve çok iyi teklifler var. Ama ikincisi, teklifin çok iyi olduğu gerçeği, herkes kendince değerlendirdiği için özneldir. Bu, kullanıcıların neye baktığını merak eden birçok sitede de görülebilir. Ama en iyisi, bunu yapmak istediğiniz web’e gitmenize gerek yok, başka bir uygulama bunu otomatik olarak yapacak. Yukarıdaki konsept ile TikTok‘un doğrudan Rotten Tomatoes’a geçeceği müjdesini vermemiz gerekiyor.

81 milyon TikTok videosu platformdan kaldırıldı

TikTok film ve dizi puanlanması nasıl yapılacak?

Bir basın açıklamasında, “Film ve TV klipleri ve ses parçaları, TikTok’un Sizin İçin yayınlarında belirgin bir şekilde yer aldı ve yorumcular genellikle keşfettikleri içerik hakkında daha fazla bilgi talep ediyor” dedi.

Bu işlev, o andaki dizi veya filmlerden bazılarının başrolde olduğu video parçalarında etkin olacaktır. Daha fazla bilgi görüntülemek söz konusu olduğunda, uygulama sizi doğrudan siteye ayrılmış sayfasına gönderecek ve bu da yeni favori dizinizin veya filminizin ne olabileceğini keşfetme sürecini büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir