Dakikalık bir şekilde araba kiralama platformu olarak adından söz ettiren TikTak platformuna elektrikli arabalar da eklendi. TikTak City adındaki bu yeni hizmet, İstanbul’da da kullanıma açıldı. TikTak City adındaki bu yeni hizmet ile beraber TikTak’ta elektrik araba kiralama dönemine başlanıyor.

İstanbul’da yer alan kullanıcılar TikTak City ile beraber İspark noktalarından elektrikli Renault Zoe araçlarını da isterse kiralayabilecekler. Bir yandan çevreyi korurken bir yandan da elektrikli araç kullanma deneyimini kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Elektrikli araç kirası dakika başına 1,59 TL

6 11

TikTak City’de Renault Zoe için dakika başına 1,59 TL ücretlendirme uygulanacak. Her kiralama durumunda 200 kilometreye kadarki kullanım için ek bir ücret alımı yapılmayacak. Sadece dakika başına ücretlendirme yapılıyor. TikTak platformu, araç kiralama acenteleriyle uğraşmaya gerek duymadan pratik bir şekilde araç kiralama imkanı elde edilecek. TikTok platformu üzerinden arabaları dilediğiniz konumdan alıp yine dilediğiniz konuma da bırakabilirsiniz. TikTak City’de ise belirli bir İspark noktalarını kullanarak araç kiralama işlemlerin gerçekleştirebilir ve bu noktalardan birine tekrar bırakabilir.

Coinbase NFT ödemeleri Mastercard ile yapılabilecek

Yeni hizmetleri TikTak City hakkında konuşan TikTak Kurucusu Ersan Öztürk, “Hedefimiz, İstanbul’da gündelik hayatın önemli ulaşım çözümlerinden biri haline gelmek. Bu doğrultuda hem araba parkımızın genişlemesine hem de şehir içi ulaşımda farklı modeldeki araç paylaşım yöntemlerine yatırım yapacağız. Büyüme stratejimizde çevreye duyarlı elektrikli arabalar önceliğimiz olacak.” dedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir