Coinbase, NFT Marketplace’te yapılacak satın alımlar için ödeme seçenekleri için Mastercard ile ortaklık kurdu.

Kripto para birimlerinin değişimi, alımı ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir Amerikan şirketi olan
Coinbase, geçen yıl Ekim ayında bir NFT pazarı açacağını duyurdu. Ayrıca platform sadece NFT satın almakla kalmıyor, aynı zamanda NFT oluşturma fırsatı da sunuyor. Coinbase, yaklaşmakta olan NFT pazarı için birkaç ortaklık imzaladı.

CoinBase İçin En İyi 5 Alternatif

Mastercard ile iş birliği yapan şirket, yeni açılan NFT pazarında kartlı ödemelere olanak sağlayacak. Bu, Mastercard’ın kredi ve banka kartlarını kullanarak NFT’leri doğrudan resmi para biriminde satın almanıza olanak tanır.

Coinbase-Mastercard İş birliği içinde NFT’leri kolayca alın

Coinbase, NFT’leri dijital ürünler olarak sınıflandırmak için Mastercard ile birlikte çalıştığını söylüyor. Ayrıca, NFT’lerin onları satın almak ve depolamak isteyen herkes için daha erişilebilir olması gerektiğini de ekliyor. Bildiğiniz gibi çoğu NFT pazarında önce bir kripto para almanız, onu güvenli bir cihaza bağlamanız ve cüzdanını piyasaya bağlamanız gerekiyordu ve bu yöntem pek de pratik değildi.

Mastercard’ın Dijital Varlıklar ve Blockchain Ürünlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Raj Dhamodharan, Mastercard’ın resmi web sitesinde duyurdu. Mastercard, kripto istihbarat şirketi CipherTrace’i satın aldığını ve bunu NFT satın alımlarının güvenliğini artırmak için kullanacağını belirterek şunları ekledi: Ticaretin evrimi. NFT pazarının refahını desteklemenin muhtemelen en iyi yolu daha fazla insanı güvenli bir şekilde meşgul etmektir.

Coinbase için Ekim ayından sonra beklenen NFT piyasası henüz açıklanmadı. Ancak artık bekleme listesine katılmak için Erken Erişim’e kaydolabilirsiniz. Nifty Gateway, ilk günden beri bu tür ödeme seçenekleri sunuyor, ancak Rarible, Visa veya Mastercard kullanarak doğrudan NFT satın alma olanağı da sunuyor.

Mastercard ve Coinbase arasındaki işbirliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Coinbase kullanıyor ve NFT Marketplace’in açılmasını mı bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir