Müzikli video çekme konusunda bir numaralı mobil uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan TikTok, popülerliğin zirvesini yaşadı. Her yaştan kullanıcının beğenisini kazanan TikTok uygulaması zaman zaman da skandallar ile anılmaya devam ediyor. Bu sebeple kullanıcı sayısını kaybeden TikTok, eskisi kadar popüler değildir. TikTok kullanmaktan sıkıldınız ve videolarınızı kapatmış olduğunuz hesaptan kaldırmak istiyorsanız ve bu konu hakkında ne yapacağınıza dair bir fikriniz yoksa yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

TikTok hesaplarını silen kullanıcılar tarafından sık sık araştırılan içerikleri silmek isteyen kullanıcılar için hazırladığımız yazımızda konu ile ilgili çok fazla çözüm seçeneği mevcut değildir. Bir dönemin en popüler uygulaması olan TikTok, eskisi kadar popüler olmadığı için kullanıcılar tarafından silinmeye başladı. Bununla beraber kullanıcılar hesap silmenin yanı sıra hesaplarında yer alan içerikleri de silmenin yollarını arıyorlar. TikTok üzeirnden video silmek denildiğinde ilk akla gelen elbette ki sıkıntılı bir videonun olduğu düşüncesidir. Hatta şöyle ki genellikle nişanlanan ya da evlilik arefesinde olan kullanıcılar daha önce TikTok videosu çektiklerinde bu videoları kaldırmak için talep de bulunuyor. 

Çektikleri videolardan ötürü birlikte oldukları kişilerin rahatsız duymasından endişe eden TikTok kullanıcıları videolarını silmeyi tercih ediyorlar. Kapatmış olduğunuz TikTok hesabınız üzerinden video silme işlemi için yapılan başvurulara genellikle seyrek olarak geri dönüş sağlanıyor. Bu sebeple bir hafta içerisinde birden fazla başvuru yapmanızda fayda vardır. Bu talepler erkeklerde az olurken kadınlarda çok daha fazla talep görmektedir. Kadınlar arasında tesettüre girenler genelde açık videolarının kaldırılması için talepte bulunuyorlar. Hatta çoğunlukla kullanıcılar hesaplarının şifrelerini unutuyor ve hesap açarken telefon numaralarına ya da maillerine erişim sağlayamıyorlar. 

6 1572027624

Kapatılan TikTok hesaplarındaki videoları silmek mümkün mü?

Bu videoları silmenin bir ihtimali elbette ki mevcuttur. Kapatılan TikTok hesabında yer alan videoları silmek için yapmanız gereken üç farklı işlem vardır. Hesabınızı şifresini unuttunuz ve hesabınıza hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorsanız videoları silmek için yapacağınız işlemler hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Şifre unutma sorunu yaşıyorsanız ve şifre sıfırlama işlemi yapmıyorsanız, e-posta erişimine ya da cep telefonunuza erişime odaklanın. Bunun için TikTok iletişim kanallarına odaklanın ve mahkeme kanalları ile video kaldırma talebini iletin. 

Kapatılan TikTik videoları silme detayları

TikTok hesabınız ile ilgili sorun yaşıyorsanız ilk olarak TikTok’un sunduğu iletişim formundan faydalanabilirsiniz. Bu şekilde sorunlarınızı TikTok’a iletişim sağlayabilirsiniz. Burada şöyle bir durum var ki Hotmail ya da Gmail şifre sıfırlama işlemlerinde zaman zaman bu hesaplara erişimin olmadığını belirten seçenekler karşınıza çıkıyor. Bu seçenekler size alternatif olarak sunuluyor. Bu aşamada bazen eski şifre soruluyor, hesap açma tarihi, ad soyad ve kişisel bazı bilgilerden faydalanabilirsiniz. TikTok hesabınızı yönetmek için size sunulan imkanlardan faydalanabilir ve geliştirici şirketin izin verdiği sürece içerikleri ortadan kaldırabilirsiniz. Dünyanın en popüler sosyal medya platformu olarak karşımıza çıkan TikTok eskisi kadar popüler olmada da etkileri halen devam ediyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir