Gelmiş geçmiş en popüler oyunlardan biri olan ve yıllar geçmesine rağmen popülerliğinde herhangi bir azalma olmayan GTA 5 ve bununla beraber zombi kıyameti dizisi The Walking Dead, GTA 5 Zombie Apocalypse mdou ile beraber bir araya gelerek oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor. Bir YouTuber, GTA 5 Zombie Apocalypse modundan oynanış görüntülerini sundu. Grand Theft Auto 5’in halen en popüler oyunlardan biri olmasının esas nedeni aslında oyun sık sık güncellenmesi ve yeni oyun modlarıyla oyunculara sürükleyici bir deneyim sunulmasıdır. Bugüne kadar onlarca GTA 5 oyun modu geliştirildi ve bazıları gerçekten de oyuna tamamen farklı bir hava kazandırmakta etkili oldu. GTA 5 Zombie Apocalypse modu da etkili olan oyun modlarından biri ve gerçekten de nefes kesici bir zombi kıyametini anlatıyor. 

The Walking Dead ve GTA 5’i birleştiren yeni mod

GTA 5 Zombie Apocalypse modu, adeta The Walking Dead ve GTA 5 dünyalarını bir araya getirerek heyecanlı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. GTA 5 oyununu hakkında videolar hazırlayan GTA 5 YouTuber’ı SteveTheGamer55, Zombie Apocalypse Mod’unun 23 dakikalık oynanış videosunu yayınladı. Bu görüntüler incelendiğinde Los Santos sokaklarında gezinen ve insanları yiyen zombilerden çok daha fazlası bulunuyor. Bu zombilere karşı hayatta kalmaya yönelik hamleler yapacak, hamleler geliştirecek ve eşsiz bir heyecanın içinde yer alacaksınız. 

14 1582096265

GTA 5’e gelen bu yeni oyun modunun oynanış videosunda Trevor, korumalı bir bölge içerisinde bulunan toplulukla beraber bir araya geliyor. Trevor, The Walking Dead’de yeni topluluklar kurmak için hayatta kalan insanları bir araya getiren Rick Games rolünde denebilir. YouTuber, söz konusu bu oyunun haritasında topluluk kısmından çok da uzak olmayan, hayatta kalmayı başaran bir grup insanın olduğunu görüyor ve terk edilmiş olan kamyonların birine atlayarak dışarı çıkmaya yönelik hareket ediyor. 

GTA 5 Zombie Apocalypse 

Korkunç zombi tehlikesinin yanı sıra aynı zamanda hayatta kalmayı başaran insanlara yiyecekleri ve eşyaları için saldırılar yapan kötü niyetli düşmanlarda oyunda boy gösteriyor. Hem zombilerle uğraşan oyuncular hem de yiyeceklerini kaptırmamak adına üstün bir çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Bu heyecan verici yeni oyun modu son derece nefes kesici bir zombi kıyameti sunuyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir