İlk oyun testlerinin başlamasından sadece günler sonra, The Sims 5 kırıldı. İşte tanıtımı için hazırlıkların sürdüğü The Sims 5’te yaşanan son gelişmeler.

EA ve Maxis tarafından “Project Rene” olarak duyurulan oyunun 25 Ekim’de testlerine başlandı. Görünüşe göre bilgisayar korsanlar ise oyunu şimdiden kırmayı başardı ve oyundan görüntüleri alarak internette paylaştı.

The Sims 4 ücretsiz oldu

The Sims 5 neler sunacak?

Paylaşılan görüntüler, oyunun oynanış testinden alındı. Bu nedenle oyunun çıkış tarihine kadar pek çok geliştirmenin yapılacağının unutulmaması gerekiyor. Bilgisayar korsanlarına göre oyun Unreal Engine’de çalışıyor. Oyunun bitmemiş halinden sızan görüntüler, oyun hakkında pek fazla detay sunmuyor.  Oyunun lansmanına potansiyel olarak yıllar var ve oyunun tüm potansiyelini ve kapsamını bir testten anlamak oldukça zor.

Son birkaç yılda, geliştirme aşamasındaki her büyük projede bir tür sızıntı oldu. Bu nedenle The Sims 5 için yaşanan bu durum sürpriz değil.  Geçtiğimiz ay, GTA 6 için yaşanan sızıntılar oyun dünyasında büyük yer edinmişti.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir