Dünyanın en popüler simülasyon oyunlarından biri olan The Sims 4 ücretsiz oldu. Oyun bugünden itibaren bütün dijital oyun platformlarında ücretsiz olarak oynanabilecek. Şirket The Sims 5’in yolda olduğunu da açıkladı. İşte detaylar;

En iyi Sims 4 hileleri

EA Games’in en sevilen simülasyon oyunları arasında olan The Sims 4 şirket tarafından alınan yeni bir kararla tüm platformlarda ücretsiz oldu. Tabi bu oyunun sadece temel sürümü için geçerli. Konu hakkında açıklama yapan geliştirici Maxis oyunun içerik paketlerinin hala ücretli olarak kalmaya devam edeceğini açıklarken aynı zamanda şirketin The Sims 5 üzerinde çalışmaya başladığının da müjdesini verdi.

The Sims 4 ücretsiz

2014 senesinde çıkış yağan The Sims 4 kısa zamanda geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı. Oyunun çıkışından bugüne 8 sene geçmesine karşılık hale popüler olan oyun sık sık güncellenen içerik paketleriyle oyuncu kitlesinin ilgisini taze tutmaya devam ediyor.

Şirketin son düzenlediği kampanya sayesinde The Sims 4 artık tüm platofrmlardan ücretsiz olarak indirilebilir. Buna ek olarak Sims 4 Freeplay ve Sims 4 Mobile oyunları da Android ve iOS için ücretsiz hale getirildi.

Ayrıca şirketten gelen resmi açıklamaya göre The Sims 5 için hazırlıklar da başladı. “Project Rene” olarak isimlendirilen yeni oyun, seriyi yeni bir boyuta taşıyacak. Maxis’in yaptığı açıklamaya göre Rene ismi, yenilik (renewal), rönesans ve yeniden doğuş (rebirth) gibi kelimelerin bir çağrışımı.

Oyun hakkında henüz geniş bir bilgi olmasa da The Sims 4 ile büyük bir başarı yakalayan şirketin Project Rene’yi oldukça detaylı bir simülasyon olarak tasarlayacağı düşünülüyor.  Sims Summit’in yayımladığı basın bülteninde şöyle bir açıklama geçiyor;

“Bir yatak mobilyasını parça parça düzenlemeyi, yatak örtüsü rengi ve deseni gibi öğeleri ayarlamayı”

The Sims Franchise Başkan Yardımcısı Lyndsay Pearson konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“En başından beri The Sims, yaşam simülasyonu oyunlarını tanımladı. Yaratıcılık ve kendini ifade etme için inanılmaz bir platform haline gelmeye devam etti. Yeni deneyimler yaratmak için sınırları zorluyoruz”

The Sims 4 minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7 (SP1), 8, 10
  • İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6600 veya ATI Radeon X1300
  • Depolama: 17 GB kullanılabilir alan

The Sims 4 ideal sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7 (SP1), 8, 10
  • İşlemci: Intel core i5 or faster, AMD Athlon X4
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650 or better
  • Depolama: 18 GB kullanılabilir alan

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir