The Lord of the Ringsi: Gollum adlı oyunun tekrar erteleneceği açıklandı. Şirketten yapılan açıklamaya göre oyun, beklenenden birkaç ay sonra çıkacak.

2022’de çıkması merakla beklenen 10 oyun

Oyunun fiyatı ve sistem gereksinimleri gizemini koruyor. The Lord of the Rings: Gollum adlı oyun ile video oyunu tutkunu uzun zaman önce birbirleriyle tanışma fırsatı buldu. Daedalic Entertainment adlı bir geliştirici tarafından duyurulan oyun PlayStation 4 ve 5, PC, Xbox One ve Series S/X ve Nintendo Switch’te oynanabilecekti. İlk açıklamada oyunun 2021 yılında çıkacağı açıklanmıştı.

Ama bu olmadı. Geliştirme ekibi, oyunun 2022 yılına ertelendiğini açıkladı. Yapılan açıklamalarda oyunun Amazon Prime Video serisi The Lord of the Rings: Rings of Power ile aynı gün piyasaya çıkacağını söyledi. Yani buna göre oyun 1 Eylül 2022’de çıkacaktı. Ancak oyunla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Geliştirme aşamaları hala devam eden The Lord of the Rings: Gollum bir kez daha ertelendi

The Lord of the Rings: Gollum’un ne zaman çıkacağı henüz belli değil

Daedalic Entertainment tarafından yakın zamanda yapılan bir duyuruya göre The Lord of the Rings: Gollum, planlanandan birkaç ay sonra karşımıza çıkacak. Ancak bu açıklamadaki “birkaç ay”ın ne kadar zamana tekabbül ettiği bilinmemektedir. Şirket, önümüzdeki günlerde yeni bir duyuru yapacağını ve oyunun çıkış tarihini resmi olarak açıklayacağını duyurdu.

Tek oyunculu bir yapıya sahip olan The Lord of the Rings:Gollum, adından da anlaşılacağı gibi Lord of the Rings evreninden Gollum isimli karaktere odaklanıyor. Bu macera oyunu Türkçe arayüz ve altyazı desteğine de sahip olacağı için ülkemizde oldukça ilgi çekebilir. Ancak, oyunun sistem gereksinimleri ve fiyatlandırması hala bir sır gibi saklanıyor. The Lord of the Rings:Gollum hakkında yeni duyuru geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir