Tesla, Cybertruck tasarımı için ilham alına ve Cyberwhistle şeklinde isimlendirilen yeni düdüğünü satışa çıkardı. Sıradışı olarak değerlendirilen cyber düdük fiyatı ne kadar?

Cybertruck tarafında yaşanan gelişmelere bakıldığında, heyecanla beklenen yeni otomobil için bir süre daha beklemek gerekecek gibi gözüküyor. Bir diğer taraftan ise bu alanda yaşanan eksiklikleri telafi etmek adına Tesla, Cybertruck tasarımından ilham alınan ve buna ek olarak da Cyberwhistle şeklinde adlandırılan yeni düdük satışa çıkarıldı. Tesla’nın kulağa ilginç gelen bu cyber düdüğün fiyatı ne kadar?

Cyber adlı düdük 50 dolara satılıyor

3

Tesla’nın resmi internet sitesi üzerinden satışa çıkarılan düdük, tam olarak 50 dolar fiyat etiketine sahip olup, güncel kur uyarlaması yapıldığında yaklaşık olarak 650 TL civarında bir fiyat etiketine sahiptir. Tabi ki kurun değişmesi ile düdüğün fiyatında da değişiklik yaşanabilir. Cybertruck’ın dikkat çeken tasarım özellikleri üzerine kurulu olan Cyberwhistle, parlatılmış cilalı paslanmaz çelik malzemesi sayesinde görsel açıdan da oldukça kaliteli gözüküyor. Sitenin açıklama sayfasında yer alan bilgilere bakıldığında limited edition şeklinde satışa çıkan bu düdük, sınırlı sayıda üretilmiştir. Aynı zamanda stoklar da tekrar yenilenmeyecektir. Öyle ki bu açıklamalar pek çok kişi için yeterli olarak görülüyor ki, 50 dolar fiyat etiketine sahip olan bu düdüğün stokları hızlı bir şekilde tükendi. 

Kasım 2019 tarihinde duyurusu yapılan Cybertruck, o günden bu yana oldukça talep gördü. Şirketin planları doğrultusunda üretimin 2021 yılının son aylarına doğru başlaması bekleniyor ancak bu planlar, 2022 olarak değişti. Potansiyel olarak müşteri şeklinde gözüken kişiler, satın alım için 100 dolar kadar bir depozito vererek rezervasyon yapabilir ev sonrasında ise isterlerse bu parayı tekrar geri alabilirler. Şu an için elde edilen bilgiler sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir