Türkiye’de yeni iş ilanları web sitesi üzerinden yayınlanan teknoloji devi Tesla, yapılan operasyonlar için iki farklı pozisyon için başvuru yapılması bekleniyor. 

Türkiye’de resmi olarak aktif olarak faaliyet göstermeye hazırlanan Tesla, yerel planlar açısından ülkemizdeki operasyonlar için ilk ilanı açmaya hızla devam ediyor. Web sitesi üzerinden yeni iş ilanları aktaran dev teknoloji şirketi, Türkiye’deki ilk çalışanını geçtiğimiz günler içerisinde belirledi. 

Tesla, Türkiye’de resmi olarak faaliyet gösterecek

5 8

Elon Musk’ın kurucuları arasında yer alan ve dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi olan Tesla, geçtiğimiz günler içerisinde Türkiye’de resmi olarak yer alacağını dile getirdi. Türkiye’de şirketin ilk üst düzey yöneticilerinin kimler olacağının kesinleşmesinin ardından ilk iş ilanları da yayınlandı. Tesla’nın resmi internet sitesi üzerinden aktarılan iş ilanları şu an için 3 açık pozisyon daha bulunuyor. Bu ilanlar; Satış danışmanı, Mağaza Müdürü ve Operasyon Koordinatörü şeklindedir.

Redmi 10 2022’nin tanıtımı yapıldı

Tesla’nın işe almak istediği satış danışmanı, mağazada müşterilere aracın tanıtımını yapacak ve araçların satışlarından da sorumlu olacak. Operasyon Koordinatörü ise şirketin Türkiye’deki satış operasyonlarının yönetimi ile ilgilenecek. Şirketin yöneticileri tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalara göre Tesla, 2021 yılının Kasım ayından bu yana aktif olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, ülkemizde 2022 yılında ilk otomobil satışını gerçekleştirmek için planlar kuruyor. Bir diğer açıdan ise Tesla Türkiye genelinde 8 büyük şehirde ve otoyollarda hızlı şarj istasyonları kurmak konusunda da çalışmalarına devam ediyor. İstanbul, İzmir, Antalya, Aydın, Balıkesir, Edirne, Hendek, Soma ve Konya gibi şehirlerde kurulacak olan istasyonların zaman içerisinde sayısının artması bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir