Dünyanın en değerli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Türkiye pazarına resmi olarak girdi ve Tesla otomobillerine yoğun bir talep olduğu görülüyor. Gazeteci Emre Özpeynirci, Tesla’nın Türkiye’deki operasyonları hakkında son bilgileri paylaştı.

İlk Teslimatlar Mayısın İkinci Haftasında Gerçekleşecek

Emre Özpeynirci, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, Tesla’nın ilk teslimatlarının Mayıs’ın ikinci haftasında gerçekleştirileceğini bildirdi. Haziran ayında ise teslimat sayısının artacağı tahmin ediliyor.

Tesla, Bin Adet Satış Hedefliyordu Ancak 10 Binin Üzerinde Talep Geldi

Tesla, Türkiye’de yaklaşık bin adet satış hedefi koyarken, şirkete 10 binden fazla talep geldi. Bu da, Türkiye pazarında Tesla otomobillerine olan yoğun ilginin bir göstergesi.

Merter’deki Servis Haziran Ayında Faaliyete Geçecek

Tesla, Türkiye’deki operasyonları için Merter’de bir servis açacak ve Haziran ayında faaliyete geçmesi planlanıyor. Ayrıca, Türkiye genelinde 20 noktada satış sonrası hizmeti sağlanacağı belirtiliyor. Satış sonrası hizmetlerin büyük bir kısmı online başvuruyla müsait yerler veya müsaitlik durumuna göre filtrelenebilecek.

Tesla araçları Steam desteğine kavuşuyor

Tesla Mağazaları Yalnızca Kanyon AVM ve Akasya AVM’de Olacak

Tesla mağazaları bu yıl sadece Kanyon AVM ve Akasya AVM’de olacak. Bu yıl siparişler verilip, satışlar yapıldığı için mağazalardan çoğunluklu olarak randevuyla araçları test etme hizmeti sağlanacak.

Fiyatlar Teslimat Tarihine Göre Değişecek

Bir diğer detay ise fiyatların teslimat tarihine göre değişeceği bilgisi. Bu nedenle, Tesla otomobillerini satın almayı düşünenlerin fiyatlar hakkında bilgi almak için güncel bilgileri takip etmeleri gerekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir