Acopower Tesfridge soğutucu çözümü ile Tesla araçlarının bagaj altına tam bir şekilde oturmasıyla dünyada bir ilke imza atılıyor. Çözümün oluşturulmasıyla birlikte kısa sürede rekor bağış toplandı.  

Bugün pek çok araç sürücüsü için soğutucu dolap aksesuarlarının kullanılması büyük ihtiyaç haline gelmiş olabiliyor. Bununla beraber araç içerisinde soğutucu aksesuarını taşımak özellikle kalabalık aileler için büyük bir sorun haline geliyor. Tesla sahipleri için ilginç bir çözüm sunuluyor.

Tesla gelir

Tesla araçlara gömme soğutucu geldi

Acopower tarafından geliştirilmiş olan taşınabilir soğutucu, Tesla, araçlarının bagaj altı bölümüne kolaylıkla yerleştirilebilen tam donanımlı bir soğutucu sunuyor. İçerisinde bulunan şarj çıkışı sayesinde güç alabilen soğutucu, LED ekranı üzerinden kontrol edilebiliyor şekilde kolaylık sağlıyor ve uygulama desteğiyle de kullanılabiliyor.

Tesla Model Y, Model 3 ve Model X için özel olarak geliştirilmiş olan bu soğutucu, farklı seçeneklerle kullanıcıların tercihine sunuyor ve 36 litreye kadar depolama kapasitesine sahip olabiliyor. Ürün, -20 dereceye kadar soğutma yapabilme özelliğine sahip, istenilen soğukluğa sadece 30 dakikada ulaşabiliyor. Ayrıca, taşınabilir bir batarya ile de şarj edilebiliyor.

Bu benzersiz soğutucu ile, bağış toplama kampanyasıyla büyük bir ilgi görüyor ve kısa sürede rekor bir bağış miktarına ulaşmış görünüyor. En az 300 dolarlık bir bağışla, Tesla Model 3 için özel bir versiyonu satın almak mümkün oluyor. Sevkiyatlar ise Ekim ayında başlayacak.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir