Spam e-postaları durdurmak için en kullanışlı web sitesi Temp Mail nedir, ne işe yarar? Sizler için bu yazımızda Temp Mail hakkında merak ettiğiniz soruları yanıtlıyoruz.

YaaniMail’in aktif kullanıcı sayısı açıklandı

Bugün herhangi bir uygulamaya veya web sitesine erişmek için hemen hemen hepsine abonelik oluşturmanız gerekiyor. Bir kez girdiğiniz bir siteden bile daha sonra istenmeyen e-postalar alabiliyoruz. Bu gibi durumlarla karşı karşıya kalmamak ve verilerinizi korumak için kişisel e-posta adresinizi kullanmak istemeyebilirsiniz.

Pekala, gelecekteki istenmeyen e-postalar veya veri koruması için kişisel e-posta adresinizi paylaşmak istemiyorsanız, bir çözüm var mı diye soruyorsanız bu içerik tam size göre. Gelin Temp Mail’in ne olduğuna ve nasıl kullanacağınıza yakından bakalım;

Geçici posta nedir?

Platformda zaman zaman bazı faaliyetler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ve üye olmanız gerekiyorsa veya veri güvenliğine büyük önem veriyorsanız, geçici bir e-posta adresine ihtiyacınız var. Temp Mail sayesinde 10 dakika boyunca size geçici bir e-posta adresi vererek hem veri güvenliğini sağlar hem de daha sonra istenmeyen istenmeyen e-postalardan kurtulursunuz.

Spam e-posta, gelen e-postaların altındaki “Abonelikten çık” düğmesini tıklayarak abonelikten çıkarılabilir. Ancak birden fazla platformdaki üyelikleri iptal etmek zaman alan bir işlemdir. Bu nedenle, benzersiz bir e-posta adresine sahip olmak çok faydalı olacaktır.

Temp Mail nasıl kullanılır?

  • Önce Temp Mail’in sitesini açın.
  • Geçici e-posta adresiniz görüntülenecektir.
  • E-posta adresinizin yanındaki düğmeden geçici e-posta adresinizi kopyalayın.
  • Ardından üye olmak istediğiniz siteye gidin.
  • İlgili düğmeden geçici postadan kopyalanan geçici e-posta adresini seçin.
  • Bir onay e-postası geliyor.
  • Gelen kutusundaki e-posta onay e-postasını açın.
  • E-posta adresinizi onaylayın.
  • Talep ettiğiniz sayfada üyelik işlemi tamamlanacaktır.
  • İşlem tamamlanacak.

Temp Mail web sitesine bağlanmak biraz zaman alabilir. Ancak bu çok faydalı bir site. Bu sayede çok miktarda işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu web sitesini cep telefonunuzdan da kullanabilirsiniz.

Burada kişisel hesaplar için e-posta adresi kullanmadığınızı belirtmekte fayda var. Sanal dünyadaki en önemli şeylerden biri veri güvenliğidir. Ancak E-devlet ve Instagram gibi platformlarda güçlü şifreli iki faktörlü kimlik koruması için kendi mail adresinizi tercih etmeniz çok önemlidir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir