Türkiye’nin en büyük operatörlerinden biri olan Turkcell, bugün YaaniMail için güncel olan kullanıcı sayılarını aktardı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalara göre Turkcell mühendisleri tarafından tasarlanan YaaniMail için güncel kullanıcı sayısı 1,5 milyona çıktı.

YaaniMail’in Turkcell altyapısı sayesinde hem bireylere hem de kurumsala özel olarak üst düzey çözümler sunduğu dile getiren Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, çıkılan seviye ve hizmet ile ilgili şunları belirtti; 

“Kullanıcılar, özellikle son yıllarda stratejik bir konu olarak nitelendirilen veri güvenliğine oldukça önem veriyor. Dünya genelinde güvenlik politikaları da bu doğrultuda sürekli güncelleniyor. Biz de yenilikçi dijital marka ekosistemimizin önemli bir parçası olan YaaniMail ile küresel rakiplerimize karşı güçlü bir yerli alternatif sunuyoruz. Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalmalı’ prensibi doğrultusunda geliştirdiğimiz YaaniMail’i tercih eden bireysel ve kurumsal kullanıcıların e-postaları, Türkiye’deki yüksek güvenlikli veri merkezlerimizde saklanıyor. Kolay erişim ve sade tasarımıyla dikkat çeken YaaniMail’e önümüzdeki dönemde de farklı özellikler ekleyerek güvenli çözümler sunmaya devam edeceğiz.”

10 7

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalara göre Turkcell’in yerli veri merkezleri kalitesiyle kesintisiz bir şekilde hizmet veren YaaniMail, 1.500’den daha fazla kurum tarafından kullanılıyor. Turkcell tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada yeni özellikler hakkında çeşitli bilgiler verildi; 

Netflix sevilen oyunu BioShock’u filme uyarlama kararı aldı

 “YaaniMail’e gelişmiş güvenlik katmanları için karantina, kum havuzu gibi özellikler ile kurumların hayatını kolaylaştırmak için LDAP entegrasyonu, kurumsal arşiv, paylaşımlı mailbox ve paylaşımlı takvim gibi yenilikler de eklendi. Bireysel kullanıcıların deneyimlerini iyileştirmek için ise yeni arayüz ile birlikte karanlık mod gibi özellikler platforma kazandırıldı. Bunun yanı sıra YaaniMail mobil uygulaması üzerinden farklı e-posta sağlayıcılardan alınan bireysel ve kurumsal e-posta hesaplarını yönetmek de kolaylaştı.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir