Telegram’da zaman zaman çevrimiçi gözükme hatası görülebiliyor. Bu tür durumlarda Telegram’da çevrimiçi gözükme hatası nasıl çözülür adımlarını takip ederek sorunu çözebilirsiniz.

Telegram’da çevrimiçi gözükme hatası nedir?

Telegram’da yaşanan çevrimiçi gözükme hatası, kişiler Telegram kullanmasa dahi çevrimiçi olarak görülmesidir. Kişilerin çevrimiçi olmasına rağmen mesaj atmadığı şeklinde bir algıya neden olan bu soruna karşı küçük birkaç ayar yapmak yeterli.

Telegram’da çevrimiçi gözükme hatası nasıl çözülür?

Bu hatanın çözülmesi için Telegram ayarlarına giriş yapmanız gerekir. Giriş sonrasında ise son görülme bölümünden görülmeyi pasif hale getirmelisiniz. Bu şekilde yapılacak ayarlamalar sonrasında kişilerin son görülmesi kapatılacağı gibi çevrimiçi olunan dönemlerde sadece mesajlaşılan kişilere çevrimiçi bilgisi gönderilecektir. Böylece kişilerin mesaj atması sırasında çevrimdışı olan kullanıcılar, Telegram’da çevrimiçi gözükmeyecektir. Telegram’da bu konuda pek çok sorun yaşanırken, Telegram’ın yeni sürümlerinde mevcut çevrimiçi sorununa yönelik bir güncelleme getirilmesi bekleniyor.  Son görülmeyi kapatmak istemeyen kullanıcıların ise uygulamayı kullandıktan sonra uygulamayı kapatması ve arka planda çalıştırmaması da bazı modellerde çözüm olabilmektedir. İsteyen kullanıcılar ikinci alternatifi de deneyerek test edebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “Telegram’da çevrimiçi gözükme hatası nasıl çözülür?”

  • Muhammet Çelik
    6 Ağustos 2023 at 16:50

    Telegramdan çıkış yaptıktan sonra çevrimiçi kalıyorum ve çevrimiçi den sonra son görülme hangi saat olur