Telegram son yaptığı güncelleme ile beraber video stickerı yapma ve farklı uygulamalar üzerinden hesabınıza Telegram ekleyebilme gibi özellikler eklendi. Sticker savaşı yapan kişiler bu yeniliklerden büyük mutluluk duyacak.

Telegram, pek çok insanın mesajlaşmak ve merak ettiği gruplardan haber almak için kullanmış olduğu bir uygulama olmaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak son yapılan açıklanan verilere göre 500 aktif kullanıcısı olan Telegram’a yakın zamanda yeni bir güncelleme daha gelecek. Telegram’a eklenecek olan yeni güncellemeyle artık kullanıcılar mesajlaşırken daha eğlence emojiler ve stickerlar kullanabilecekler Karşılıklı olarak sticker yollayarak keyifli sohbet edebileceğiniz bir güncelleme yakın zamanda eklenecek. 

Videolardan çıkartmalar hazırlayabilirsiniz

Sosyal medya dünyasının başarılı uygulamalarından Telegram, yeni güncelleme ile beraber kullanıcıların sticker kataloğunu istedikleri gibi genişletmelerine imkan sağlayacak. dilediğiniz bir videodan hazırlanabilecek stickerları uygulamanıza ekleyerek kullanabileceğiniz bu güncelleme ile beraber, aynı zamanda farklı uygulamalardan da stickerları Telegram hesabınıza aktarabilirsiniz. Bu değişikliğin yapılmasından önce ise yalnızca Adobe Illustrator gibi programlar kullanarak uygulama içi özel olarak sticker yapmanız gerekiyor. Yeni güncelleme ile beraber sticker dolu konuşmaların önü açılacak

Apple macOS Monterey 12.3 Beta’yı yüklememesi gereken kullanıcıları açıkladı

Telegram aynı zamanda tepkiler ve emojiler üzerinde de hızla çalışmalarına devam ediyor. Artık kullanıcılar mesajlara verecekleri tepki simgesine uzun bir süre basılı tutarak tepkinin boyutunu ve etkisini de kolaylıkla artırabilecek. Son olarak ise güncelleme ile beraber önceki sohbetlerden herhangi birine son derece kolay bir şekilde geri göndermeniz sağlayacak uzun basma menüsü gelecektir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir