Birkaç gün önce yayınlanan macOS Monterey 12.3 beta güncellemesi, kullanıcıları rahatsız edebilir. Apple bazı kullanıcıları uyardı!

Apple, başta yazılım olmak üzere köklü bir kullanıcı tabanına sahip dünyanın en değerli şirketidir ve yeni sürümler geliştirmeye devam etmektedir. Birçok eski model de dahil olmak üzere kullanıcılar için iOS’un önüne çıkan güncellemelerle, her zaman olduğu gibi beğeni toplayan şirket, Mac serisi bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlar için aynı hizmetleri sunuyor.

Apple, macOS Monterey güncellemesinin beta sürecini devam ettirdi ve yeni sürümle ilgili kullanıcılara önemli duyurular yaptı. macOS Monterey Beta 12.3 güncellemesini birkaç gün önce yayınlayan Apple, dikkat çeken bir açıklama yayınladı. Şirket tarafından yayınlanan bir uyarı, kullanıcılara yeni sürümde dikkat edilmesi gereken sorunları bildirdi.

Aşağıdaki kullanıcılar macOS Monterey 12.3 Beta’yı yüklememelidir

Yeni macOS Monterey 12.3 beta’nın piyasaya sürülmesiyle Apple, özellikle ekonomik olarak rakiplerinden çok daha ileride. Mac ailesi, aşağıdakiler gibi daha fazla güç gerektiren daha fazla görev ve işlem için uygundur: B. Oluşturma ve güncelleme, kararlılığı artıracaktır. Ancak, en son yayınlanan güncelleme, kullanıcıları önemli sorunlarla karşılaştırdı.

MacOS Big Sur, tüm modeller için yayınlandı

Apple’ın geliştirici web sitesinde yer alan bir uyarıya göre, macOS Catalina kullanıcıları yeni çıkan macOS Monterey 12.3 Beta’ya geçiş yaparken FileVault korumalı sabit disk kullandıklarında, Mac cihazları açılış ekranında açılmıyor ve tekrarlanıyor. Ayrıca daha eski bir sürüme geçmeyi denerseniz cihazınız önyüklenebilir.

Ayrıca bu sorunun macOS Big Sur 11.6.4’ten Monterey 12.3 Beta’ya geçiş sırasında ortaya çıktığını belirtiyor ancak bu sürümün şu anda FileVualt korumalı medyaya yazılmaması gerektiğini de unutmayın. High Sierra’nın piyasaya sürülmesinden bu yana, şirket bir sabit sürücüye iki farklı sürüm yükleyebilir, bu nedenle yeni bir beta sürümünü denemek istiyorsanız, sabit sürücünüzü ve Monterey 12.3 Beta’yı yeni bir bilgisayar gibi bölümlere ayırmak için başka bir APFS birimi oluşturun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir