Yeni güncellemeyle birlikte e-posta adresinizi Telegram hesaplarınıza bağlayarak hesabınızı güvene alabileceksiniz! İşte detaylar;

Telegram’dan Apple’a sert mesaj!

Telegram’ın, kullanıcıların hesaplarını güvence altına almasına yardımcı olacak yeni yollar keşfettiği söyleniyor. Yeni bir iki adımlı güvenlik güncellemesi, hesabınızı bir e-posta kimliğiyle ilişkilendirmenize izin verecek ve bu sayede uygulamaya yeni bir cihazdan her giriş yaptığınızda doğrulama için bu adresine mail gönderilecek. Bu özellikle birlikte hesap çalınma durumlarının önüne geçilmesi planlanıyor.

Telegram ayrıntıları resmi olarak paylaşmadı, ancak uygulama geliştiricisi ve üretken tersine mühendis Alessandro Paluzzi, geliştirilmekte olan özellikleri gösteren bazı ekran görüntüleri yakaladı. Ekli gönderide görebileceğiniz gibi, bu özellik kullanıcılara “hesaplarını korumak için” bir e-posta kimliği ekleme seçeneği sunacak. Bu özellik, Gmail kullanıcıları için Google’da oturum açma özelliğini de içerecek.

Telegram için ek güvenlik ayarları

telegram hesaplari daha guvenli hale getiriliyor 1

İkinci ekran görüntüsü, özelliğin Telegram uygulamasının gizlilik ve güvenlik ayarlarında göründüğünü ve “Bu e-posta adresi, uygulamaya her giriş yaptığınızda kullanılacaktır – hesap yeni bir hesap.”

Şirket, kullanıcıların hesaplarının güvenliğini sağlamalarına yardımcı olmak için iki adımlı doğrulamayı etkinleştirdi. Bu özellik ile hesabınızı ek bir şifre ile koruyabilirsiniz ve bu şifreyi yeni cihazlarda Telegram’a erişmek için kullanabilirsiniz ancak bu özellik statik bir varsayılan şifre kullandığı için bir sonraki özellik kadar güvenli olmayabilir.

İki adımlı doğrulama özelliklerini kullanıyor musunuz? Özelliği etkinleştirdikten sonra hesabınızı bir e-posta kimliğiyle güvence altına alacak mısınız? Bu seçeneği neden kullanabilir veya kullanmayabilir? Yorumlar bölümünde bize bildirin!

iOS için Telegram indir

Android için Telegram indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir