İçinde bulunduğumuz internet çağı nedeniyle yeni nesil medya hayatımıza oldukça işlemiş durumdadır. Şöyle ki bu süreçte, televizyonda olan her şeyi artık telefonlarımızdan da halledebiliyor. Öyle ki, TV programları, haberler, eğlence içerikleri, spor programları ve buna benzer tüm içerikler telefon üzerinden bulmak çok daha kolay bir hal aldı. Burada önemli olan bir nokta var ki o da televizyon ve mobil televizyon uygulamalarının birleşme noktası. Televizyon seyredemeyeceğiniz bir durum içerisindeyken telefonunuzdan en sevdiğiniz programı takip etmek için sizde konu hakkında yazımızdan bilgi edinebilirsiniz. Yeni nesil medyanın gelişmesi ile beraber tahmin edersiniz ki geleneksel medya rafa kalkmaya yüz tuttu. Akıllı cep telefonunuzdan televizyon seyredebileceğiniz en iyi uygulamalar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Hem iOS hem de Android platformlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu mobil TV uygulamalarını aynı anda telefondan seyredebildiğiniz gibi televizyonunuzdan da seyredebilirsiniz. 

Android için en iyi mobil TV uygulamaları

Canlı TV Mobil Radyo ve Burçlar

Canlı TV Mobil Radyo ve Burçlar, Android platformunda kullanabileceğiniz TV uygulamalarından biridir. İndirme sayısı 500.000+’ın üzerinde olan Canlı TV Mobil Radyo ve Burçlar mobil uygulaması Ahmet Türkü tarafından geliştirilmiştir. Televizyon kanallarının günlük canlı yayın akışını izleyiciler ile buluşturan Canlı TV Mobil Radyo ve Burçlar uygulaması uygulama mağazasında en yüksek puanı alan Mobil TV uygulamasıdır. Televizyonda yer alan ana akım medya kanallarının yanı sıra aynı zamanda popüler radyo programlarını da bulabileceğiniz Canlı TV Mobil Radyo ve Burçlar uygulaması her an yanınızda olacak. 

Canlı TV Mobil Radyo ve Burçlar indir

Mobil TV Rehberi Radyo Türkiye

İndirme sayısı 100.000+ olan Mobil TV Rehberi uygulamasının geliştiricisi Amigo App Studio’dur. Mobil TV uygulamalarına alternatif olarak tercih edilebilecek en iyi uygulamalardan biri olarak karşımıza çıkan Mobil TV Rehberi mobil uygulamasını da Android cihazınızdan sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Uygulamada Kanal D, ATV, Show TV, TRT Spor veya TRT 1 gibi bütün popüler televizyon kanalları mevcuttur.

Mobil TV Rehberi Radyo Türkiye indir

iOS için en iyi mobil TV uygulamaları 

Tvgo Canlı TV

5 1 7

Murat KILIC tarafından geliştirilen Tvgo Canlı TV mobil uygulamasını iOS platformunda kullanabilirsiniz. Uygulama App Store mağazası üzerinde tel mobil TV olma özelliğine sahiptir. Uygulama üzerinden Türkiye’den, Almanya’dan, Fransa’dan, Azerbaycan’dan ve Hindistan’dan TV kanallarını seyredebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra elbette ki Türkiye kanallarının her biri de uygulama yer alıyor.

Tvgo Canlı TV indir (Android)

Tvgo Canlı TV indir (iOS)

Kanalların kendilerine özgü mobil TV uygulamaları

TRT Televizyon

6 1 6

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu tarafından geliştirilen TRT Televizyon tahmin edeceğiniz üzere TRT kurumunun resmi mobil TV uygulamasıdır. Ülkemizin ilk yerli kanalı olarak adından söz ettiren TRT, hem Android hem de iOS mobil uygulaması ile kullanıcıların isteklerini mobilden de karşılamayı başarıyor. 

TRT Televizyon indir (Android)

TRT Televizyon indir (iOS)

Kanal D

İndirme sayısı: 1.000.000+ olan Kanal D, Demirören TV Holding’e aittir. Kanal D’nin mobil uygulaması, televizyon izleyicilerine mobilden de kaliteli hizmet vermeye devam etmek adına geliştirilmiştir. 

Kanal D indir (Android)

Kanal D indir (iOS)

Star TV

8 1 5

Doğuş Yayın Grubu’na ait olan Star TV, hem televizyonda hem de mobilde adından söz ettirmeyi başarıyor. Uygulama sayesinde Star TV’de yer alan içeriklerin her birini mobil cihazdan da takip edebilirsiniz. 

Star TV indir (Andorid)

Star TV indir (iOS)

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir