Telefon rehberinizde tanımadığınız numaralar varsa ya da kayıtlı olmayan bir numaradan çağrı aldıysanız, kişinin kim olduğunu bulmanın oldukça kolay bir yolu var.  Bu çağrılar bazen tanıdığınız ama numarasını değiştirdiğiniz bir arkadaş olabilir, bazen de çağrısını hiç almak istemediğiniz biri ya da telefon sapıkları… Görüşmek istemediğiniz kişilerden sık sık çağrı alıyor ve gelen her yabancı numaradan bir kuşku duyuyorsanız, numaradan kişinin fotoğrafına erişebilirsiniz. Telefon numarasından kişinin fotoğrafını bulmak aslında oldukça kolay. Peki telefon numarasından fotoğraf bulabilmek için hangi adımları izlemek gerek?

Telefon Numarasından Nasıl Fotoğraf Bulmak İçin İzlemeniz Gereken Adımlar;

Bunun için yapmanız gereken şey öncelikle  GetPicture uygulamasını cihazınıza indirmek. Bu uygulama sadece Android cihazlara yüklenebilir ya da Web sürümü kullanılabilir. Farklı telefon kullanıcıları için biz uygulamayı Web sürümünden anlatacağız.

telefon numarasiyla fotograf nasil bulunur 2 1559747232

Siteye Web sürümü üzerinden giriş yaptığınızda, karşınızda yukarıda bir arama yapmanızı sağlayacak bir “Number Kutusu” olan ekran çıkacaktır. Buradaki “Number Kutusun”a sizi arayan çağrının numarasını yazdıktan sonra GetPicture butonunu seçmeniz gerekiyor.

telefon numarasiyla fotograf nasil bulunur 3 1559747250

Ardından uygulama numarayı veri tabanında arattıktan sonra, karşınızda o kişinin profil fotoğrafını getiriyor.  İşte sizi arayan numaraların kim olduğunu tespit etmek bu kadar kolay.

telefon numarasiyla fotograf nasil bulunur 4 1559747258

iPhone’da Numara Engelleme ve Engellenen Numaraları Görüntüleme

Yalnız uygulamada her zaman fotoğraf bulunamadığının da altını çizelim. Uygulamanın veri tabanı Whatsapp uygulamasına dayanıyor. Yani arama yaptığınızda kişinin Whatsapp’ta bulunan profil fotoğrafı önünüze geliyor. Uygulama profil fotoğrafı bulunmayan ya da fotoğrafı herkese açık olmayan kullanıcıların fotoğraflarını görüntüleyemiyor. Kısaca sizi arayan numara eğer fotoğrafını “Sadece Arkadaşlarım” olarak kısıtlandırdıysa, gizlilik ilkesi gereği Whatsapp bu fotoğrafı paylaşmadığı için uygulamada fotoğrafa erişim sağlayamıyor. Ancak bu durumda da, kişinin kimliğini tespit edebilmek için CIA uygulamasını kullanabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir