Teknopark İstanbul tarafından yapılan açıklamalara göre, odaklandıkları sektörler için çığır açan etkiler ve çözümler üreten 10 derin teknoloji girişimi, dünyanın birçok sorununa çözüm sağlamak için Demoday’i kullanarak yatırımcılara, sektör temsilcilerine ve şirketlere proje ve ürünler sundu. 

Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin en büyük destekçilerinden İstanbul Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa düzenlenen ve moderatörlüğünü egirişim kurucusu Hilmi Ögütcü’nün yaptığı Küp Demoday, 16 Mart’ta Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi’nde açılacağı bildirildi. 

Etkinliğin açılışında Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu’nun da konuşacağı söyleniyor

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Siber Güvenlik Hızlandırma ve Kuluçka Programı: Cybercube” projesinde yer alan girişimcilerinde yer aldığı teknoloji odaklı 10 derin girişiminin sahneye alacağı Cube Demoday’23 etkinliği, 16 Mart’ta Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezinde yer alacağı duyuruldu.

Dünyanın pek çok sorununa çözüm sunan mercan resifi temalı Demoday’de odak sektörlerinde çığır açan ve çözüm üreten 10 derin teknoloji girişimi, proje ve ürünlerini yatırımcılara, sektör liderlerine ve şirketlere tanıtıyor.

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu, Türkiye’de girişimciliğin artmasının en büyük destekçilerinden biri olan İstanbul Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile birlikte Kurucu Hilmi Öğütçü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Cube Demoday’in açılışında konuşuyor. 

Teknoloji Odaklı Cube Demoday’23’te hangi girişimler sahne alacak?

Arvis: Yeni nesil teknoloji ‘’Yapay Görü’’ ile veri işleme ve yaratıcı çözümler sunmaktadır. 

Bugbounter: Şirketlerin dijital varlıklarının güvenliğini test ederek ve yeni güvenlik açıklarını ortaya çıkan açıkların giderilerek daha güvenli bir ortam oluşturmayı amaçlayan ödüllü bir siber güvenlik açığı araştırma platformudur. 

Corne.ai: İtibarımızın güvenliğini sağlamak için yazılım çözümleri geliştiriyoruz. 

Co Print: Tüm standart 3D yazıcıların yedi filamenti değiştirmeden tek bir baskıda kullanmasını sağlayan bir multi-filament sunmaktadır. 

Diattack: BT altyapısının ve varlıklarının proaktif güvenliği, yapay zeka ve büyük veri teknolojileri kullanılarak geliştirilen akıllı, yüksek performanslı donanım ve mimarinin gerçek zamanlı izlenmesi, tanılanması ve ölçülmesi yoluyla sağlanır. 

Jetlink: E-ticaret işletmeleri için satış odaklı mesajlaşma servisleri ve müşteri destek araçları geliştiriyoruz. 

Medroco: Bu, eğitim kurumlarını kullanıcılarla buluşturan cihazları kullanarak oyunlaştırılmış egzersizler ve gelişim raporları sağlayabilen, nöroplastisite tabanlı, karma gerçeklik destekli bir platform hizmetidir. 

MDnutriacademy: Kişiselleştirilmiş, veri odaklı ve bütünsel danışmanlık vizyonuna dayalı yeni bir sağlık paradigması. 

Techbros: KVKK ve GDPR gibi regülasyonlara uyumluluk için veri tabanı ve diğer veri kaynaklarında veri keşfi ve arşivlenmesine yönelik yazılımlar geliştirmektedir.

Unicode: Gemi enerji verimliliği üzerine yönetim sistemleri geliştirmektedir.

16 Mart Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek Cube Demoday’e http://bit.ly/cubedemoday adresinden ulaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir