TECNO Phantom X, lansmanın yapılmasına özel bluetooth kulaklık hediyesi ile online olarak satışa sunuldu. 

Üç boyutlu çerçevesiz ekranı ile büyük ve geniş bir görüntü özelliğine sahip olan TECNO Phantom X, 6.7 inçlik sonsuz ekran özelliği ile ön plana çıkıyor. Super AMOLES ekranının yanı sıra aynı zamanda 90 Hz’lik yenileme hızı ile son derece kaliteli ve pürüzsüz bir görüntü elde edilmesini sağlıyor. Akıcı görüntü sağlamasına ek olarak yumuşak dokusu ile dokunma hissi vadeden bu akıllı cep telefon, Corning Gorilla Glass 5 ile üstün bir korunma imkanı tanıyor. Aynı zamanda ergonomik parlaklık sunma özelliğine sahip olan TECNO Phantom X, 36,5 derecelik altın açıya da sahiptir. Bu sayede ele en iyi şekilde oturan bu akıllı cep telefon, kullanıcılar için konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor.

16 3

Dikkat çekmek konusunda başarılı bir telefon

Yenilikçi tasarım anlayışının yanı sıra kamera özelliği ile dikkatleri üzerine toplayan TECNO Phantom X, arka kısmında üç ön kısımda ise iki kamera kurulumu ile güçlü bir kamera özelliği sunuyor. Cihazın arka kısmında 50 megapiksel değerinde süper geniş sensör özeliğine sahip olan ana kamera, 8 megapiksel 120 derece ultra geniş açılı kamera ve 13 megapiksel değerinde 50 mm profesyonel portre lens özelliğine sahip olan telefon, lazer odaklama da yer alıyor. Gerçek gece görüşü özelliği sunmayı amaçlayan telefon, tam piksel çift, çekirdek ve lazer odaklanma özelliğine sahiptir. Arka kameranın yanı sıra ön kısmında da üstün çekim yeteneği sunan TECNO Phantom X, 48 Megapiksel özelliğine ultra net selfie çekmenize imkan tanınıyor. 

17 2

4K film kamerası ile profesyonelliğini yeniden tanımlayan, süper ağır çekim özeliğinden süper gece moduna, tüm profesyonel ihtiyaçlarınız konusunda yardımcı olan bir kamera ile kaliteli videolar çekebilirsiniz. Çekim özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda işlemci ve RAM kısmında güçlü bir özelliğe sahip olan TECNO Phantom X, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda az şarj ile uzun süre kullanım sunan telefon 4.700 mAh pil kapasitesi üzerine kuruludur. Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda yenilikçi teknoloji özellikleri üzerine kurulan ve sıvı soğutma özelliği ile ısı dağıtmak konusunda üstün bir yeteneğe sahiptir.

Yapay zeka konusunda destekli sanal asistanı güvenlik özellik özellikleri ve yapay zeka destekli olan canlı çevirmek özelliğiyle dikkat çeken TECNO Phantom X, fiyat performans konusunda oldukça başarılı olduğu görülüyor. 6999 TL fiyatı ve bluetooth kulaklık hediyesiyle online olarak satışa sunulan TECNO Phantom X ile uzun süre kullanabileceğiniz bir cihaz sahibi olabilirsiniz. Güçlü özelliklerinin yanı sıra kullanım kolaylığı sağlayan yapısıyla beğenilecek düzeyde olan TECNO Phantom X sayesinde konforlu ve güçlü bir kullanım elde edebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir