Tecno cephesinin dikey katlanabilir akıllı telefonu için Phantom V Yoga, ALtı tane arka kamerası ile karşımıza çıkacak.

Tecno cephesinin yaklaşmakta olan amiral gemisi modeli Tecno Phantom V Yoga, Çin’de bir internet sitesi üzerinden görüntülendi. Cihazdan gelen görseller ile Mediatek Dimensity 8050 yonga seti tarafından desteklendiği söylenen katlanan akıllı telefon birçok türlü özelliklerine dair ipuçları veriyor. Tecno AD11 model numarası ile görülen bu cihaza bakıldığında herkesin ağzını açık bırakacak olan altı kamera ile beraber gelecek. 

Tecno Phantom V Yoga

Tecno Phantom V Yoga kamerası ile gözdağı veriyor

Bir twitter kullanıcısının paylaşımı ile ortaya çıkan, çıkışı yaklaşmakta olan Phantom V Yoga’ya ait olduğu iddia edilen görüntülerini paylaştı. Lavanta renginden oluşan ve renkli sürümü ile ortaya çıkan cihaz, Tecno AD11 model numarasına sahip olarak gözüküyor. Görüntülerden anlaşıldığı üzere, Tecno Phantom V Yoga 8 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesine sahip olarak bir sürüm ile karşılaşacağız.

Tecno’nun yeni amiral gemisinin, altı adet arka kamera sensörüne sahip olması ve bir selfie kamerasından oluşan toplamda yedi adet kamera barındırdığı söylentiler arasında yer alıyor. Phantom V Yoga’nın arka kamera modülünde ise 50 MP çözünürlüğe 1 inç boyutlu olan Sony IMX 989 sensör, 64 MP telefoto sensör, 32 MP çözünürlüklü sensör, 8 MP çözünürlüklü bir sensör, 5 MP çözünürlüklü bir sensöre ayrıca 2 MP çözünürlüklü bir lens daha bulunacağı bekleniyor. Arka kamera kurulumunu saymak için birkaç saatinizi alacak cihazın neden bu kadar çok kamera tercih edildiği konusu bilinmiyor. Kamera konusunda Phantom X2 serisi ile beraber ciddi bir çıkış yapmış olan ve ilk kez bir akıllı telefon içinde teleskopik lens kullanan Tecno, yine bir ilke imza atmaya devam ediyor. 

Cihazın ön tarafında ise tek bir kamera yer alıyor.Cihazda özçekimler ve videolar için 32 MP çözünürlük içeren bir kameraya sahip olacağına dikkat çekiliyor. Cihazın ön kamera kurulumunda arka kamera ile kıyas yapıldığında biraz daha sönük kaldığını söylemek de mümkün.

Firmanın bu cihaz için Tecno Phantom V Yoga adını seçmesinin sebebi ise tesadüf değil. Cihaz katlanabilir olduğu için, esneklik özelliği ve insan bedeninin katlanabilme yeteneğine atıfta bulunan Yoga adı üzerinde çok düşünülmüş gibi duruyor. Diğer bütün firmalar Fold ve Flip gibi tanıdık isimleri tercih etmesinin yanı sıra Tecno cephesi bu modelde de özgün bir isimle karşımıza çıkıyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir