Ülkemizde de çalışmalarına devam eden üreticiler arasında yer alan Tecno, Camon 18 modelinde kamera üstünde duracak. 

Geçtiğimiz yıl içerisinde Türkiye pazarında yerini alan Tecno, uygun fiyat etiketine sahip telefonları ile sektörün liderleri arasında yer alıyor. Türkiye fabrikasında da cihaz üretimi yapan şirket, özellikle de Camon serisi ile dikkatleri üzerine topluyor. Bugün elde edilen bilgilere göre Tecno Camon 18 modelinin kamera kısmında iddialı olacağını ortaya çıkarıyor. 

Bu yılın Mayıs ayı içerisinde Camon 17 ve 17 Pro modellerinin duyurusunu yapan Tecno, telefonları 90 Hz yenileme hızına sahip ekranlar üzerine kurulmuştur. Cihazın standart modeli, Helio G85 işlemci, 48 Megapiksel arka kamera ve 5.000 mAh pil ile Pro modelse Helio G95 işlemci, 64 Megapiksel arka kamera ve aynı bataryası ile dikkat çekiyor. 

Camon 18 iddialı özelliklere sahip

Premium bir görüntü sunan Tecno Camon 18, tasarım ve kamera konusunda kullanıcıların dikkatini çekebilir. Düz kenarları, ince çerçevesi ve delikli yapısı ile cihazı günümüz standart modellerine uygun hale getirirken, arka kısmında yer alan kameralar kaslı yapısı ile farklı bir izlenim kazandırıyor. Cihazın sol üst köşesinde yer alan üç büyük kamera sensörü, dikdörtgen bir platformun içerisinde konumlandırılmış durumdadır. Sensörlerin alt kısmında ise 60x hibrit zoom özelliği yer alırken, telefonlardaki lenslerden biri 5x optik zoom özelliğine sahip olacak. Kameralar ile ilgili olarak daha fazla bilgi yoktur. Söz konusu bu telefonun her zamanki gibi orta segmente hitap etmesi ve uygun fiyat etiketine sahip olması beklentiler arasındadır. Bunun yanı sıra Tecno Camon 18 ile ilgili şu an için herhangi bir teknik detay bilinmiyor. Konu ile ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler bu kadar olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir