Bu makalenin sonuna geldiğinizde, TeamViewer ile bilgisayarınızdan telefonunuza bağlanmak için atmanız gereken adımları öğrendiniz.

TeamViewer kullanarak telefonumu bilgisayarıma nasıl bağlarım? Uzaktan erişim gerektiğinde akla gelen TeamViewer ile telefonunuzu bilgisayarınıza nasıl bağlayacağınızı detaylı olarak ele aldık.

Team Viewer 2016’da Hacklendiğini İtiraf Etti

TeamViewer QuickSupport uzaktan erişim uygulaması, bilgisayarınızı telefonunuzdan kontrol etmenizi sağlar. Uygulamayı telefonunuza ve bilgisayarınıza yükleyerek iki cihaz arasında kolayca bağlantı kurabilirsiniz.

TeamViewer ile telefonunuza bağlama adımları

  • Telefonunuzda bir uygulama açın.
  • Kimlikle karşılanacaksınız.
  • Bu kimliği bilgisayarınızdan TeamViewer’a girin.
  • ‘Uzaktan kumanda’ seçeneğini işaretleyin.
  • Telefon Bağlantısını Onaylayın.
  • Bilgisayara dönün ve telefonu kontrol etmeye başlayın.

Uzak bağlantı uygulamasını kullanarak PC’den telefona bağlanmak için izlenecek adımlar bu adımla sınırlıdır. Daha iyi anlamak için, aşağıda yukarıdaki adımların nasıl izleneceğine dair resimli bir açıklama bulacaksınız.

Uygulamayı yükledikten sonra TeamViewer uygulamasını bilgisayarınızda ve cep telefonunuzda açık tutmalısınız. Uygulamayı telefonunuzda başlattıktan sonra kimliğiniz yukarıdaki gibi görüntülenecektir. Bu sayıları yazıp bilgisayarda uygulamaya giriyoruz.

Masaüstü uygulamasına gerekli numarayı girdikten sonra telefonda sizden bağlantıyı onaylamanızı isteyen bir uyarı penceresi çıkacaktır.

“İzin Ver” butonuna bastıktan sonra bilgisayarda telefon ekranını görebilir ve telefonu dilediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

TeamViewer QuickSupport uygulaması ayrıca bir cihaz yönetimi çözümü sağlar. Ekran görüntüsü alma, kurulu programlar, ayarlar, işlemler ve sistem günlüğü gibi bölümlerin yanı sıra cihazın CPU ve RAM kullanımı, pil seviyesi, boş hafıza ve cihazla ilgili diğer bilgileri de detaylı olarak görüntüleyebilirsiniz.

Dosya aktarma işlevini kullanarak telefonunuz ve bilgisayarınız arasında dosya alışverişi yapabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi TeamViewer QuickSupport uygulamasını kullanarak telefonumuzu bilgisayardan kontrol etmek artık çok kolay. Aşağıda daha fazla TeamViewer özelliği görebilirsiniz.

TeamViewer özellikleri

  • Windows ve MacOS işletim sistemleri arasında uzaktan erişim ve yazdırma gibi çözümler sunar.
  • Telefonlar arası bağlantı gibi seçenekler sunar. telefondan bilgisayara bilgisayardan telefona
  • Entegre bir sohbet işlevine sahiptir.
  • Ekran görüntüsü alabilirsiniz.
  • Gelişmiş AES-256 şifreleme protokolünü sağlar.

Bu uygulama hakkında ne düşünüyorsunuz? TeamViewer QuickSupport size işinizi tamamlama ve uzaktan erişim ve destek sağlama rahatlığını sunuyor mu? Aşağıdaki yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bizimle ve diğer okuyucularla paylaştığınızdan emin olun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir