Ülkemizde üretimine başlanan yeni TCL 30 SE, kullanıcılara birçok özelliği uygun fiyata sunuyor.

TCL 30 serisi Türkiye’de satışa çıktı

Birçok işlevi uygun fiyatlarla sunan ve ülkemizde üretilen TCL’nin yeni akıllı telefonu TCL 30 SE, kısa sürede tüketicilerden büyük ilgi gördü.

TCL 30 SE özellikleri

6.52 inç ekran, MediaTek işlemci ve 5000 mAh pil ile donatılan bu cihaz, ön tarafında 8 MP çözünürlük sunan selfie kamerasına da sahip. Arkada ise 50 MP ana sensör, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik ile üçlü kamera sistemi yer alıyor. İşlemci tarafında, MediaTek’in Helio G25’i4 GB RAM ve 64 GB/128 GB depolama seçenekleri sunan sekiz çekirdekli çözüm tercih edilmiştir. MicroSD kart desteği sayesinde cihazın hafızasını 512 GB’a kadar genişletmek de mümkün.

TCL 30 SE’nin 5.000 mAh pili Android 12 işletim sistemi tarafından destekleniyor ve 15W hızlı şarj desteği sunarken , 4.5G, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C bağlantı noktası, 3.5mm kulaklık girişi ve cihaz üzerinde parmak izi ve tarayıcı gibi özellikleri de desteklemesiyle öne çıkıyor.

TCL Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca yaptığı açıklamada konuyla ilgili şunları söyledi:

“Türkiye akıllı telefon pazarı bizim için heyecan verici bir pazar konumunda. Türkiye’ye yatırım yapmaya başladığımız andan itibaren bunun karşılığını kısa sürede görmeye başladık. Yerli üretim ve erişilebilir fiyatlı yüksek teknolojiye sahip ürünlerimizi kullanıcılarla buluşturmaya başladıktan hemen sonra akıllı telefon pazarında üst sıralarda yer aldık. Türkiye’deki üretim kapasitemizi ve ürün çeşitliliğini de gün geçtikçe artıyoruz. Geçtiğimiz yıl tek telefonla başladığımız üretim sürecini kısa sürede üç telefona çıkartmıştık. Şimdi TCL 30 SE akıllı telefonumuzu da Türkiye’de üretmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi ilerleyen dönemde de yerli üretimdeki varlığımızı artırmaya ve TCL’in küresel hedeflerinde önemli bir yere sahip olan ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

TCL 30 SE fiyatı

TCL 30 SE, 5.699 TL’lik başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu.

Peki siz TCL telefonları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir