Akıllı telefon üreticisi TCL’nin uygun fiyatlı akıllı telefon modellerine yeni cihazlar eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin 128 GB dahili depolama alanına sahip TCL 30+ ve 64 GB depolama alanlı TCL 30 akıllı telefon modelleri Türkiye’de satışa çıktı. Fiyat performans ürünleri ile ön plana çıkan TCL’nin TCL 30 serisi içinde yer alan TCL 30+ ve TCL 30 modelleri ülkemizde satışa çıktı. Bu yeni modeller fiyat politikasındaki dengeyi korumaya devam ederken, yüksek performans sunmayı hedefliyor. TCL Türkiye ülke müdürü Serhan Tunca ise konu hakkında “TCL’in akıllı telefon ürünleriyle Türkiye’deki portföyünü daha da genişletmesinden mutluluk duyuyoruz. Bu yeni ürünlerimizle pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz. Yeni akıllı telefonlarımız daha fazla insanın güvenilir, yüksek performanslı, yenilikçi akıllı telefonlara erişebilmesi için teknolojiyi demokratikleştirme taahhüdümüzü de yansıtıyor. TCL 30 Serisi ile tüketicilere, tam donanımlı teknolojiler ve bağlantılı deneyimler aracılığıyla benzersiz tarzlarını sergileme özgürlüğü veriyoruz.” dedi.

Yeni TCL 30 ailesi Türkiye’de satışta

47

128 GB depolama ile gelen TCL 30+ ve 64 GB depolamalı TCL 30, benzersiz ve yenilikçi kamera özellikleri ile geliyor. Her iki cihazda da 50MP AI üçlü kamera sistemi yer alırken, TCL 30+ modellerinde ultra geniş açılı bir ön kamera da yer alıyor. Ayrıca bu yeni modeller sosyal medya paylaşımlarına yönelik bazı ek özellikler ile de geliyor. Steady Snap olarak adlandırılan bir yenilik ile hareketli olan nesnelerin net bir şekilde yakalanması sağlanıyor. Akıllı AI algılama ile 22 sahneye kadar algılama desteği olurken, AI HDR video pozlamayı ayarlıyor ve optimize edebiliyor. Diğer yandan kullanıcılar tek çekim özelliği sayesinde bir çekimden farklı görüntü türleri de elde edebiliyorlar.

TCL 30+ ve TCL 30 modellerinde 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekranlar bulunuyor. Her iki cihazda çift hoparlör desteği ile gelirken oyun, film ve müzik deneyimi üst seviye olması hedefleniyor. Ayrıca göz yorgunluğunun önüne geçmek için her iki modelin ekranlarında NXTVISION teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji mavi ışığı belli oranda azaltıyor ve renkleri bozmadan kullanıcılara sunuyor. Modellerin 5010 mAh pil kapasitesine sahip olduğunu da belirtelim. Ayrıca cihazlarda 18W hızlı şarj desteği de bulunuyor.

TCL 30+ 128 GB depolamalı cihaz 6999 TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. TCL 30 64 GB olan versiyonu ise 6499 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir